Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας Γεράσιμος Τιμοθεάτος συμμετείχε στο συμβούλιο των προέδρων ξενοδοχειακών Ενώσεων, όπου συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς
Η τοπική Ένωση Ξενοδόχων στην έκθεση “Philoxenia”
Τουρισμός
19/11/2014 | 14:04

Και την φετινή χρονιά τοπική Ένωση Ξενοδόχων συμμετείχε στην τουριστική έκθεση Philoxenia που πραγματοποιήθηκε, παράλληλα με την έκθεση εξοπλισμού Hotelia, στην Θεσσαλονίκη το διάσημα 13-16/11.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων βρισκόταν στην αίθουσα 15 σε προνομιακή θέση (απέναντι από την είσοδο) και παρά την πτωτική πορεία της έκθεσης τα τελευταία χρόνια στο πρόγραμμα των Hosted Buyers, έγιναν αρκετές συναντήσεις με τουριστικά γραφεία της βορείου Ελλάδος.

Το μήνυμα που προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μέσω banner στο κοινό της Θεσσαλονίκης ήταν η απευθείας αεροπορική σύνδεση με το νησί μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και η γρήγορη οδική πρόσβαση.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος συμμετείχε στο συμβούλιο των προέδρων ξενοδοχειακών Ενώσεων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 14/11 όπου συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς που μόλις ολοκληρώθηκε, οι πρώτες ενδείξεις για το 2015 καθώς προβλήματα και διάφορα άλλα θέματα του κλάδου.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Αντιπεριφεριάρχη Τουρισμού κύριο Σπύρο Γαλιατσάτο όπως επίσης τον Τμηματάρχη τουρισμού Κεφαλλονιάς κύριο Σταθάτο Παναγή και τον τουριστικό πράκτορα κύριο Κατσούρη Παναγή για την συνεργασία που είχαμε.

philoxenia2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer