Το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κλειστό Γήπεδο "Αντώνης Τρίτσης", παραμονές της κρίσιμης εκλογικής μάχης της Κυριακής
Θεοπεφτάτου, Λυκούδης, Σαμούρης στην κοπή πίτας του ΑΣΚ
Αθλητισμός
24/01/2015 | 15:30

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣΚ, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κλειστό Γήπεδο “Αντώνης Τρίτσης” του Αργοστολίου παρουσία πολλών μικρών παιδιών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, παρευρέθηκαν τρεις υποψήφιοι βουλευτές για το Νομό μας, παραμονές της κρίσιμης εκλογικής μάχης της Κυριακής.

Πρόκειται για τη βουλευτή και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία, Χαράλαμπο Λυκούδη και τον υποψήφιο με το ΠΑΣΟΚ, Σπύρο Σαμούρη. Μάλιστα, η κα Θεοπεφτάτου στον σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε, έστειλε το μήνυμα για την επόμενη ημέρα των εκλογών, λέγοντας ότι θα αναλάβει τα ηνία της χώρας μας μια κυβέρνηση που θα επαναφέρει την προοπτική και την ελπίδα στο λαό.

Παράλληλα, το δικό τους μήνυμα έστειλαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού/Πολιτισμού, Βαγγέλης Κεκάτος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, χαρακτηρίζοντας τον ΑΣΚ ως τον αθλητικό πρεσβευτή του νησιού μας και του ευχήθηκαν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΚ, Θανάσης Μουίκης, ο οποίος έκοψε και τις βασιλόπιτες μαζί με τον Πρόεδρο του ΑΣΚ, Παντελή Καππάτο, τον έφορο, Γιώργο Γιαννάτο και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Ζαπάντη. Τα τέσσερα φλουριά που υπήρχαν στις βασιλόπιτες αντιστοιχούσαν σε δύο μπάλες, μια κάμερα για υπολογιστή και μια δωροεπιταγή.

Εκτός από όσους προαναφέραμε, έδωσαν ακόμη το παρών στο Κλειστό, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Σουζάνα Πεφάνη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειβαθούς, Ηλίας Κουρκουμέλης.

ask-pita (1) ask-pita (2) ask-pita (3) ask-pita (4) ask-pita (5) ask-pita (6) ask-pita (7) ask-pita (8) ask-pita (9) ask-pita (10) ask-pita (11) ask-pita (12) ask-pita (13) ask-pita (14) ask-pita (15) ask-pita (16) ask-pita (17) ask-pita (18) ask-pita (19) ask-pita (20) ask-pita (21) ask-pita (23) ask-pita (24)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer