Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι όσο η δημοτική αρχή προσπαθεί να ξεφύγει από τον έλεγχο της αντιπολίτευσης δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τον έλεγχο της νομιμότητας.
Θεόφιλος για Δημ. Συμβούλιο: «Ένα σίριαλ με αναμενόμενη υπόθεση»
Πολιτική
29/09/2014 | 13:33

Επεισόδιο νο1 : Τελετή Ορκωμοσίας
Επεισόδιο νο2 : 1η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου
Επεισόδιο νο3 : Ορισμός Διοικητικών Συμβουλίων Νομικών Προσώπων Δήμου
Ένα σίριαλ με αναμενόμενη υπόθεση …
Ένας απόμαχος Δήμαρχος παρακολουθεί έναν «παντογνώστη» αναπληρωτή δήμαρχο, έναν πομπώδη Δημοτικό Σύμβουλο και έναν τιμωρό Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου να προκαλούν με την αλαζονεία τους και να προσπαθούν ειρωνευόμενοι να βάλουν «σε τάξη» την αντιπολίτευση.
Και σε αυτό το επεισόδιο οι πρωταγωνιστές δεν διάβασαν καλά το σενάριο και την πάτησαν. Έδωσαν δική τους ερμηνεία στο κατεπείγον, συνέθεσαν Διοικητικά Συμβούλια ερμηνεύοντας τη νομοθεσία κατά το δοκούν (πάγια τακτική αν σκεφτούμε ότι το ίδιο κάνουν και με το εκλογικό αποτέλεσμα), ξέχασαν την ποσόστωση των δύο φύλλων αλλά εισήγαγαν το βήμα και τις γραπτές ερωτήσεις προς το Δήμαρχο.
Για ακόμα μια φορά η Δημοτική Αρχή μας έδειξε όχι μόνο το λάθος δρόμο που έχει πάρει αλλά και το πόσο φοβάται την αντιπολίτευση.
Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η εμμονή της να καθορίσει ποιος από τη μειοψηφία θα μπει στα Διοικητικά Συμβούλια της ΔΕΥΑ και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Των πιο «πολύτιμων» δηλαδή νομικών προσώπων που μαζί με την πρώην Διαδημοτική Επιχείρηση παίζουν καθοριστικό ρόλο σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο για τη δημοτική αρχή.
Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η εμμονή της να προσπαθεί, ανεπιτυχώς βέβαια, να επιβληθεί στην αντιπολίτευση «φιμώνοντας» τη φωνή της.
Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και με βαθιά συναίσθηση του καθήκοντος που μας ανέθεσαν οι συμπολίτες μας, θα θέλαμε να της επισημάνουμε ότι όσο και αν προσπαθεί να ξεφύγει από τον έλεγχο της αντιπολίτευσης δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τον έλεγχο της νομιμότητας των αποφάσεων της και των πράξεων της από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.

Εκ του Γραφείου Τύπου
της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer