Οι νέοι πρόεδροι της ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ είχαν τη στήριξη της Συγγρού
Ικανοποίηση στη ΝΔ για Πατούλη και Αγοραστό
Πολιτική
25/10/2014 | 19:09

Με τον νέο πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη επικοινώνησε τηλεφωνικά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του και επίσημα.

Στη ΝΔ εκφράζουν την ικανοποίηση τους που τόσο στις εκλογές για την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος ΕΝΠΕ όσο και για την ΚΕΔΕ, είχαν αυτοδυναμία οι υποψήφιοι που είχαν τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος Κώστας Αγοραστός και Γιώργος Πατούλης, αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι οι εκλογές στην ΚΕΔΕ κατέληξαν σε θρίαμβο για τον κ. Πατούλη, αφού το «γαλάζιο» «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» το οποίο αντικατέστησε την «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση» συγκέντρωσε 16 έδρες από τις 31 έδρες του διοικητικού συμβουλίου.

Στο μεταξύ, στην ειδική συνεδρίαση του δ.σ. της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα δεν προσήλθαν τα οκτώ μέλη του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος», τα τρία μέλη της «Νέας Αυτοδιοίκησης», καθώς και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Ο εκπρόσωπος της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας» και μέλος του δ.σ. Δημήτρης Μπίρμπας, δήμαρχος Αιγάλεω προσήλθε στη συνεδρίαση και κοινοποίησε τη θέση της παράταξής του να απέχει.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ αποφάσισε να μην προχωρήσει στην εκλογή της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής και να συνεχίσει τη συνεδρίασή του την Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ. προκειμένου να προσέλθουν και οι άλλες παρατάξεις.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer