Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο έχει πρωτίστως χαρακτήρα φορολογικό και εισπρακτικό και δεν δίνει λύση στο μεγάλο πρόβλημα του αφαλιστικού.
Κάλεσμα των Φοροτεχνικών Κεφαλονιάς στη μεγάλη Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου
Οικονομία
01/02/2016 | 11:18

Η ένωση μας συμφωνώντας στην προκήρυξη του Οικονομικού Επιμελητηρίου και των επιστημονικών φορέων για απεργία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν σε αυτήν κλείνοντας τα γραφεία μας.
Το έκτρωμα που παρουσίασε η συγκυβέρνηση και που όλα δείχνουν πως θα έρθει σε ακόμα χειρότερη εκδοχή, καταργεί ουσιαστικά κάθε έννοια κοινωνικής ασφάλισης. Δεν αφήνει κανέναν κλάδο ανεπηρέαστο, μικροέμποροι, αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες φορτώνονται στην πλάτη τους το αναφαίρετο δικαίωμα της πρόσβασης σε αξιοπρεπείς παροχές υγείας , πρόνοιας, συνταξιοδότησης.
Το νέο νομοσχέδιο έρχεται να φτωχοποιήσει άγρια τους αυτοαπασχολούμενους, ζητώντας μαζί με την Φορολογία να καταβάλλουν πάνω από το 65% του εισοδήματος τους. Στόχος είναι η διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα της υγείας και της ασφάλισης.
Από την επίθεση δεν εξαιρείται κανείς. Αφορά παλιούς και νέους ασφαλισμένους, αφού στο νέο τρόπο υπολογισμού της σύνταξης θα προσαρμοστούν και οι τωρινοί συνταξιούχοι, παρά το γεγονός ότι έχουν χρυσοπληρώσει τις εισφορές τους όλα αυτά τα χρόνια.
Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο έχει πρωτίστως χαρακτήρα φορολογικό και εισπρακτικό και δεν δίνει λύση στο μεγάλο πρόβλημα του αφαλιστικού.
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος Τα μέλη
ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer