Επειδή πολλά γράφτηκαν για το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ας τα δούμε τα πράγματα από και μια άλλη οπτική γωνία.
Κάνατε ένα ευαίσθητο θέμα συμπολίτης μας «βορά ορνίων», κύριοι «αριστεροί» του Δ.Σ!
Πολιτική
17/05/2016 | 10:32


Επειδή πολλά γράφτηκαν για το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ας τα δούμε τα πράγματα από και μια άλλη οπτική γωνία.

Η Λαϊκή Συσπείρωση έφερε το θέμα ενός απλήρωτου υπαλλήλου στο δημοτικό συμβούλιο και ζήτησε να μπει στα εκτός ημερησίας. Η επιμονή της ήταν τέτοια που δεν έπαιρνε από λόγια και όταν ο αναπληρωτής Δημάρχου είπε ότι δεν το θεωρεί επείγον, αφού το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι λαϊκό δικαστήριο και μπορεί ο υπάλληλος να απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, ξεκίνησαν τα «όργανα»… Οι αντιδράσεις των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης περιελάμβαναν χτυπήματα τω χεριών στα έδρανα, φωνές και πήδους στον αέρα κουνώντας τα χέρια… Αυτό κράτησε κάποια αρκετά λεπτά και το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσουν κάποιοι σύμβουλοι της συμπολίτευσης να χτυπούν κι αυτοί τα χέρια στα έδρανα και να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο…

Το καλύτερο έγινε στη συνέχεια όμως, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου πήρε με το έτσι θέλω το λόγο και ενώ ο Διονύσης Λυκούδης προσπαθούσε να μπει στο πρώτο θέμα της ημερησίας διάταξης, ο κ. Γαβρίλης μίλαγε παράλληλα και φώναζε γιατί θεωρούσε πως είχε το δικαίωμα να παίξει το δικηγόρο του καταγγέλλοντα δημότη…. (!)

Όταν τα πράγματα ηρέμησαν λίγο – είχε προηγηθεί και μια διακοπή – ο αναπληρωτής Δημάρχου έκανε την εισήγηση του πρώτου θέματος και τη στιγμή που οι επικεφαλής των παρατάξεων ξεκίνησαν να τοποθετούνται, ο κ. Γκισγκίνης ξεκίνησε να μιλά, αλλά βγήκε εκτός θέματος για άλλη μια φορά, αφού όταν μιλάει, πρώτιστο μέλημά του είναι να προβάλει τις απόψεις του κόμματός του  (δηλαδή ότι για όλα φταίει το κεφάλαιο κ. λπ , κ. λπ…..) και όχι να κάνει προτάσεις για τα ζητήματα που έρχονται προς συζήτηση….

Όταν μάλιστα η Δημοτική Αρχή δεν φάνηκε διατεθειμένη να ανεχτεί άλλο τέτοιες καταστάσεις και υπήρξε η σκέψη για διακοπή του συμβουλίου, ο κ. Γκισγκίνης σταμάτησε να μιλά, μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε….! Είχε φύγει λίγο πιο πριν και ο κ. Δημητράτος του ΣΥΡΙΖΑ….

Από όλα αυτά, τα συμπεράσματα έχουν ως εξής:

  • Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν έχει προτάσεις, προτιμά απλώς να προκαλεί φασαρία για να ασχολούνται μαζί της τα ΜΜΕ και να βρίσκουν κάτι να λένε για τον «σκληρό» αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη…
  • Η πολιτική απόφαση που πήρε χθες η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν η αποχώρησή της από τη συζήτηση των 32 θεμάτων της ημερησίας διάταξης.
  • Όταν βλέπουμε τα πράγματα και από την άλλη οπτική γωνία βοηθάμε και τον πολίτη να καταλάβει τι γίνεται επιτέλους, ποιος του λέει ψέματα και ποιος προσπαθεί αν κλέψει τη ψήφο του με διάφορα shows….
  • Δεν γίνεται να φταίει για όλα ένας Δήμαρχος ή ένας αναπληρωτής Δημάρχου… και μαθηματικά να το πάρει κανείς, είναι αδύνατον!
  • Όταν κάποιοι θα αποφασίσουν να γίνουν πραγματική αντιπολίτευση, θα καταλάβουν ότι τα ευαίσθητα ζητήματα συμπολιτών μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνονται «βορά ορνίων»! Λίγη αξιοπρέπεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer