Με ποια ιδιότητα μιλάει ο πρώην Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας.
«Και πάλι εκτός ΔΣ της Αδελφότητας ο Βαλλιανάτος…»
Κοινωνία
18/12/2014 | 10:23

Πραγματικά απορούμε με ποιά ιδιότητα συνεχίζει να εκδίδει ανακοινώσεις ο πρώην Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Τάσος Βαλλιανάτος
Ο συγκεκριμένος κύριος έχει τεθεί ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ εκτός Διοικητικού Συμβουλίου τόσο με την απόφαση της Ειρηνοδίκου κ.Κατερίνας Δουβίτσα στις 7/11/2014,όσο και με τη νεότερη απόφαση της έτερης Ειρηνοδίκου κ.Σταυρούλας Μπατζάκη στις 9/12/2014…
Είναι,λοιπόν,απορίας άξιον τι προσπαθεί να πετύχει ο Τάσος Βαλλιανάτος,ο οποίος το μόνο που έχει να κάνει είναι να σεβασθεί και να αποδεχθεί τις αποφάσεις καταξιωμένων Δικαστικών Λειτουργών.
Τονίζουμε,δε ότι με τις ίδιες δικαστικές αποφάσεις έχει ήδη τεθεί εκτός Δ.Σ. και ο πρώην Γενικός Γραμματέας κ.Ζαχαρίας Πατρίκιος.
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΧΑΡΤΟΥΛΙΑΡΗ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

p_nikolaos_giannopoulos
Για να μην υπάρχει,πάντως, η οποιαδήποτε σύγχυση,ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας ότι Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας παραμένει ο Πανσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Χαρτουλιάρης,με αναπληρωτή Πρόεδρο τον Δημοσιογράφο κ.Νίκο Γιαννόπουλο.
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ…

vallianatos_kontos
-Η κ.Αντωνία Μοσχοπούλου εισήλθε στο διοικητικό Συμβούλιο κατόπιν πρότασης του Νίκου Γιαννόπουλου κι όχι του Τάσου Βαλλιανάτου.Η ίδια επιμένει,μάλιστα,ότι ο πρώην Πρόεδρος ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία μαζί της!
-Η κ.Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε ότι δεν αποδέχεται την τοποθέτησή της στο Δ.Σ. τονίζοντας ότι ουδέποτε είχε ενημερωθεί από τον πρώην Πρόεδρο!
ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ – ΛΟΥΚΕΡΗ

vallianatos_loukerh
Καλωσορίζουμε τις δύο κυρίες οι οποίες είναι γνωστές για την αγάπη τους για το νησί μας,εφόσον φυσικά αποδεχθούν την τοποθέτησή τους από το Ειρηνοδικείο.
ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ κ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

geroulanos
Χαίρει της εκτίμησης όλων των μελών του Δ.Σ. ο καταξιωμένος Παιδοχειρουργός Γιώργος Γερουλάνος,ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Κεφαλληνιακή παροικία της Αθήνας.Ο κ.Γερουλάνος είτε εντός,είτε εκτός Συμβουλίου είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει με κάθε τρόπο,θυσιάζοντας αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο του.
Με φιλικούς χαιρετισμούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer