Το συγκινητικό μήνυμα της Ανέτ Αρτάνι για τον τραγικό θάνατο της 21χρονης ανιψιάς της, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το απόγευμα της Τρίτης, κοντά στο χωριό Καραβάδος
Καλό ταξίδι, Δώρα μου…
Δημοφιλή
08/05/2015 | 17:05

Στις 23 Μαΐου θα γινόταν 21 ετών, όμως το νήμα της ζωής της κόπηκε απότομα στις 5 Μαΐου σε τροχαίο δυστύχημα στην πιο τρυφερή της ηλικία.

Η ανιψιά της έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το απόγευμα της Τρίτης κοντά στο χωριό Καραβάδος στην Κεφαλονιά.

Η Δώρα Μαρτσέλου οδηγούσε σε αγροτικό δρόμο όταν το αυτοκίνητό της ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε. Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς η κοπέλα δεν τα κατάφερε. Η οικογένειά της έχει βυθιστεί στο πένθος μετά το τραγικό πλήγμα που έχει υποστεί.

Η Αννέτ έγραψε στη προσωπική της σελίδα στο facebook:

Καλό ταξίδι Δώρα μου… Yesterday, my beautiful niece was killed in a car accident at only 20 years old. Please say a prayer for my family in Greece who is coping with such a tremendous loss. No parent should ever have to bury their child. She had turned into a beautiful young woman, but I will always remember her as this sweet little girl. ‪#‎rip

Δηλαδή, η Αννέτ Αρτάνι έγραψε μεταξύ άλλων: «Εχθές η όμορφη ανιψιά μου σκοτώθηκε σε τροχαίο και ήταν μόλις 20 ετών. Σας παρακαλώ πείτε μια προσευχή για την οικογένεια μου στην Ελλάδα που προσπαθεί να διαχεριστεί αυτή την τρομερή απώλεια. Κανένας γονιός δεν θα έπρεπε ποτέ να θάψει το παιδί του. Είχε γίνει μια νεαρή και όμορφη γυναίκα αλλά εγώ πάντα θα την θυμάμαι σαν ένα μικρό και γλυκό κορίτσι. Αναπαύσου εν ειρήνη.

annet-artani

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer