Αντιπροσωπεία του Πυρήνα Κεφαλονιάς κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία με θέμα «Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες»
Κατάθεση στεφάνου και ομιλία για την 28η Οκτωβρίου από τη Χρυσή Αυγή
Πολιτική
29/10/2014 | 15:07

Παρότι βρισκόμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να δικαιωνόμαστε για την επιλογή μας, τα τελευταία δύο χρόνια, να μην συμμετέχουμε από κοινού με τους ντόπιους πολιτικάντηδες σε δημόσιες τελετές, θεωρούμε πως οι Κεφαλονίτες θα πρέπει να ζήσουν σκηνές όπως αυτές του απόλυτου αίσχους, από το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, κατά τη χθεσινή «παρέλαση» στην Πλατεία Αργοστολίου, αλλά και να υποστούν τις συνέπειες της επιλογής τους κατά τις πρόσφατες εκλογές, μήπως και συνετιστούν, προλαβαίνοντας τα χειρότερα που θα έρθουν.

Από την πλευρά μας τιμήσαμε και φέτος την επέτειο του «ΟΧΙ» και τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά, με τον τρόπο που αρμόζει στην περίσταση και όχι προσβάλλοντας τη μνήμη των προγόνων μας, που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε οι Έλληνες ελεύθεροι με αγωνιστικό και εθνικό φρόνημα και όχι η ντροπή της φυλής και προδότες του έθνους.

Αντιπροσωπεία του Πυρήνα μας, το απόγευμα της 28ηςΟκτωβρίου, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία μας, με θέμα «Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες».

Μπαρμπα-Γιάννη μην στενοχωριέσαι εκεί ψηλά. Υπάρχουν παιδιά σου ακόμα εδώ κάτω, που φυλάνε τα οχυρά. Τα παιδιά με τα μαύρα. Κι όσο θα υπάρχει έστω κι ένας, η Ελλάς και ο Ελληνισμός θα ζουν αιώνια.

Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω το Έθνος.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

xrysh aygh2

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer