Όλα στον αέρα όσον αφορά την διαφύλαξη της νόμιμης λειτουργίας τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχείων για τη χρονιά του 2015
Καταργήθηκε το ειδικό αυτοκόλλητο νόμιμης λειτουργίας για ξενοδοχεία και καταλύματα
Τουρισμός
25/05/2015 | 10:49

Της Σίσσυς Αντωνάτου

antwnatoy

Με ένα ΦΕΚ από σήμερα καταργήθηκε το ειδικό θεωρημένο αυτοκόλλητο νόμιμης λειτουργίας για τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας.  Για ενημέρωση όλου του κλάδου του τουρισμού σας κάνουμε γνωστό ότι με το  ΦΕΚ 921 Β/2015 που δημοσιεύτηκε σήμερα, καταργείται η υπουργική απόφαση του ΦΕΚ 3684Β/2014 για την έκδοση του ειδικού θεωρημένου αυτοκόλλητου νόμιμης λειτουργίας.

Από σήμερα λοιπόν όλα στον αέρα όσον αφορά την διαφύλαξη  της νόμιμης λειτουργίας τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχείων για τη χρονιά του 2015.

Καταργήθηκαν οι θεωρημένοι τιμοκατάλογοι που υπήρχαν πίσω από τις πόρτες των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων το 2014 και σήμερα καταργήθηκε και επίσημα και το ειδικό θεωρημένο αυτοκόλλητο νόμιμης λειτουργίας που ήρθε να αντικαταστήσει τους τιμοκαταλόγους  για το 2015.

Από σήμερα η χαρά της παρανομίας και η ανεξέλικτη λειτουργία των πάντων, νόμιμων και μη στο βωμό του απόλυτου κέρδους.

Που είναι τα παχιά λόγια των κυβερνώντων, πρώην και νυν, για πάταξη της φοροδιαφυγής και έλεγχο των παράνομων ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων και εξοχικών κατοικιών μέσα από τα χιλιάδες τουριστικά sites ανά τον κόσμο;

Δεν έχω τι άλλο να πω…

Ελλάς το Μεγαλείο σου.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer