Το Μονομελές Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας ΑΠΕΡΡΙΨΕ την αγωγή του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου που είχε ασκήσει εναντίον της κας Κατσαίτη με την οποία ζητούσε χρηματική ικανοποίηση ύψους 70.000 ευρώ.
Κατσαίτη για ΝΟΑ: ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΘΗΣΑΝ…
Κοινωνία
01/07/2015 | 06:24

Ανακοίνωση Ελπίδας Κατσαίτη

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΘΗΣΑΝ…………….
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας με την υπ. αριθμ. 46/2015 απόφαση του ΑΠΕΡΡΙΨΕ καθ’ ολοκληρίαν την αγωγή του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου που είχε ασκήσει εναντίον μου με την οποία ζητούσε χρηματική ικανοποίηση ύψους 70.000 ευρώ λόγω της υποτιθέμενης ηθικής βλάβης που είχε υποστεί το ως άνω σωματείο σε σχέση με φερόμενες δηλώσεις μου στην εφημερίδα « ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» που είχαν δημοσιευθεί στις 10 – 6- 2014, και αφορούσαν την νομιμότητα των κτισμάτων και των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Α. στην χερσαία ζώνη λιμένα Αργοστολίου και τους ΕΠΙΔΙΚΑΣΕ και τα έξοδα της δίκης ανερχόμενα στο ποσό των 1.000 ευρώ.
Με την ανωτέρω απόφαση Του το δικαστήριο δέχτηκε ότι υπάρχουν κτίσματα και εγκαταστάσεις του ΝΟΑ χωρίς σχετική αδειοδότηση καθώς επίσης το ανωτέρω δικαστήριο με την απόφαση του δέχτηκε ότι υπάρχουν και παρανομίες στις εν γένει εγκαταστάσεις του ΝΟΑ και αυθαιρεσίες σε αυτές, και ότι όσα φέρεται ότι ανέφερα στην επίμαχη συνέντευξη μου ήταν αληθή και ότι σε κάθε περίπτωση δεν έθιξα και δεν έπληξα το κύρος και την φήμη του εν λόγω σωματείου.
Απεδείχθη ότι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται………………
Η ανωτέρω δικαστική απόφαση αποτελεί κόλαφο, για τα μέλη της διοίκησης του ΝΟΑ που ήγειραν εναντίον μου την ανωτέρω αγωγή καθώς και για τον νυν Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Γ. Τζωρτζάτο που κατέθεσε ως μάρτυρας του ΝΟΑ στο δικαστήριο εναντίον μου.
Η ανωτέρω δικαστική απόφαση αποτελεί κόλαφο για διάφορα site που έγραφαν και εκτόξευαν προ της συγκεκριμένης δίκης και όχι μόνο, ύβρεις και συκοφαντίες τόσο για εμένα, για τον δικηγόρο μου κ. Γιάννη Κουρούκλη και για τους μάρτυρες μου.
Η ανωτέρω δικαστική απόφαση αποτελεί κόλαφο για όλους αυτούς από την διοίκηση του ΝΟΑ που με απύθμενο θράσος μίλαγαν για την υποτιθέμενη νομιμότητα των κτισμάτων και εγκαταστάσεων του ΝΟΑ, και οι οποίοι στην κοπή της πίτας του ΝΟΑ έκαναν λόγο για κατσαρίδες και αρουραίους…….
Η ανωτέρω δικαστική απόφαση αποτελεί κόλαφο για τον δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και την νυν δημοτική αρχή, η οποία συντόνισε την αποπομπή μου από την θέση της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, με ύβρεις και συκοφαντίες χρησιμοποιώντας ως μέσο και την άσκηση της συγκεκριμένης αγωγής εναντίον μου.
Για μια ακόμη φορά ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω τίποτα εναντίον του αθλητικού σωματείου ΝΟΑ των παιδιών που αθλούνται σε αυτό, των γονέων τους, και ότι από φιλοσοφία και θέση αρχής υποστηρίζω την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του ναυταθλητισμού.
Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στην αλήθεια είναι πραγματικά τιμή μου να με κυνηγούν τέτοιοι άνθρωποι …..

ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΙΤΗ

Πρ. Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης

1-7-2015.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer