Λειτούργησε στο Πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής στο Bronx N.Y
Κοντά στους Κεφαλλονίτες Ομογενείς ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος
 Ομογένεια
18/04/2015 | 16:08

Της Μαρίας Χριστοφοράτος

 

Με πλήθος προσκυνητών με μεγάλη κατάνυξη και λαμπρότητα τελέστηκαν τα ονομαστήρια της Ζωοδόχου Πηγής στον Ιερό Ναό στο Bronx N.Y. χθες Παρασκευή 17 Απριλίου παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Βορείου και Νοτίου Αμερικής κ.κ Δημήτριου.
Την θεια Λειτουργιά τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος βοηθούμενος από τον ιερέα της κοινότητας Αρχιμανδρίτη Συλβέρτο Μπερμπέρη, τον ιερέα της κοινότητας των Αγίων Αναργύρων κ. Ιερόθεο και τον ιερέα της κοινότητας του Αγίου Γερασίμου στο Μανχάταν κ. Κ. Κομπίτση.
Στο τέλος της λειτουργιάς ο Αρχιεπίσκοπος μας τίμησε τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Σπύρο Δημητράτο με το μετάλλιο του Αγίου Παύλου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες του και την αφοσίωση του που προσφέρει στην κοινότητα της Ζωοδόχου Πηγής Στο Bronx N.Y
Ο Σπύρος Δημητράτος είναι το παιδί των αείμνηστων Δημήτρη και Στέλλας Δημητράτου από τον Λουρδά Κεφαλονιάς οι οποίοι ήταν από τους πρωτεργάτες της ιδρύσεως του ωραίου αυτού ναού.
Ο Σπύρος είναι αδελφός της γνωστής δικηγόρου στην Ομογένειας κας Κέιτ Χριστοφοράτου και της δασκάλας Διονυσίας Μακριπλης.
Ευχόμαστε στον αγαπητό σε όλους μας Σπύρο και στην οικογένεια του υγεία και να υπηρετεί την κοινότητα του πάντα με ζήλο και αγάπη όπως τώρα !Σπύρο να είσαι πάντα ΑΞΙΟΣ !
Μετά την λειτουργιά ακλούθησε μεσημεριανό από τις κυρίες της φιλόπτωχου στο
GREENTREE COYNTRY CLUB NEW ROCHELLE N.Y. phgh_omogeneis1phgh_omogeneis2phgh_omogeneis3phgh_omogeneis4phgh_omogeneis5phgh_omogeneis6phgh_omogeneis7phgh_omogeneis8phgh_omogeneis10phgh_omogeneis11phgh_omogeneis12phgh_omogeneis13OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAphgh_omogeneis14phgh_omogeneis15

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer