Το σύστημα viva-wallet θα παρουσιάσει ο Διευθυντής marketing της εταιρείας, ο οποίος και θα απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες που θα δημιουργηθούν
Κράνη: Παρουσίαση του συστήματος πληρωμών της viva wallet
Οικονομία
20/03/2017 | 11:50

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00 στο χώρο του Επιμελητηρίου στο Αργοστόλι, διοργανώνει μία ενημερωτική παρουσίαση για το σύστημα πληρωμών  της viva-wallet, στο οποίο παρέχεται η δυνατότητα συναλλαγών χωρίς προμήθεια καθώς και άλλες ευκολίες για συναλλαγές με κάρτες και POS.

Το σύστημα viva-wallet θα παρουσιάσει ο Διευθυντής marketing της εταιρείας κος Δημήτρης Ράντος ο οποίος και θα απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες που θα δημιουργηθούν.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το συγκεκριμένο σύστημα πληρωμής: https://www.vivawallet.com/el-gr/business/viva-wallet-pos.

Στις νέες οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνονται, οι επαγγελματίες οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε ώστε να συνεχίζουμε τη δραστηριότητά μας. Εξάλλου, στην Ελλάδα 2.500 χρόνια  τώρα, προσαρμοζόμαστε και επιχειρούμε, είναι στο  DNA μας.

Η ΚΡΑΝΗ ως αρωγός των επαγγελματιών θα συμβάλλει στην ανταγωνιστικότητά των επιχειρήσεων με την ορθή και έγκαιρη ενημέρωσή τους και στα θέματα της λειτουργικότητάς τους. Η παρουσίαση απευθύνεται και στους καταναλωτές.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer