Με την καθιερωμένη Δοξολογία στη Μητρόπολη, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου. ξεκίνησαν το πρωί οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του «ΟΧΙ» και του έπους του 40
Λαμπρή Δοξολογία στη Μητρόπολη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Εκκλησία
28/10/2016 | 10:15

Με την καθιερωμένη Δοξολογία στη Μητρόπολη, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου. ξεκίνησαν το πρωί οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του «ΟΧΙ» και του έπους του 1940.

Στη Δοξολογία το “παρών” έδωσαν η βουλευτής του Νομού μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Παπαναστασάτος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, κομμάτων, μαθητών και σπουδαστών, εκπρόσωποι συλλόγων κ.ά.

Τον πανηγυρικό της Ημέρας, εκφώνησε η Μουσικολόγος – Εκπαιδευτικός Α΄/θμιας Εκπαίδευσης – Ποιήτρια  Βέρα Γαλάτεια.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Κήπο του Νάπιερ, ενώ η παρέλαση ακυρώθηκε, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα.

mhtropolh

doxologia-1 doxologia-2 doxologia-3 doxologia-4 doxologia-5 doxologia-7 doxologia-8 doxologia-9 doxologia-10 doxologia-11

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer