Καλούμε τους πάντες να σταματήσουν να παίζουν με τις λέξεις και την λεκτική ασάφεια και να σκύψουν το κεφάλι στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα έργα μας
Λυκούδης: «Φούμαρα» τα περί ένταξης του Γηροκομείου στο ΕΣΠΑ
Πολιτική
27/02/2015 | 16:05

Ρωτήσαμε τον Αντιδήμαρχο Έργων Διονύση Λυκούδη σχετικά με την επανένταξη του έργου της Β΄ Φάσης του Δημοτικού Γηροκομείου στο ΕΣΠΑ 2014-2020 όπως ανακοίνωσε χθες η Περιφέρεια και μας απάντησε τα εξής:

“Το πρόγραμμα 2014-2020 δεν έχει καν ανοίξει ακόμη. Τα περί επανένταξης αποτελούν “φούμαρα” και “φύκια για μεταξωτές κορδέλες” και αν αυτά που λέω δεν ισχύουν, τότε ας μας πει η κ. Χιόνη που φιλοδοξεί να γίνει εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και λασπολογεί καθημερινά κατά της Δημοτικής Αρχής και από χθες θριαμβολογεί, που να στείλουμε τον εργολάβο αύριο το πρωί να πληρωθεί μετά την “επανένταξη” του έργου.

Για να μιλήσουμε σοβαρά, μία είναι η λύση: Να επανενταχθεί η Β΄ Φάση στο τρέχον ΕΣΠΑ που ολοκληρώνεται 31/12/2015, ημερομηνία που μπορεί το έργο να έχει ολοκληρωθεί και να μην έχει πρόβλημα.

Καλούμε τους πάντες να σταματήσουν να παίζουν με τις λέξεις και την λεκτική ασάφεια, εκμεταλλευόμενοι το ότι οι πολίτες δεν γνωρίζουν τους τεχνικούς όρους και να σκύψουν το κεφάλι στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα έργα μας ώστε να μην πληρώσει τελικά ο τόπος μας το “μάρμαρο”.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer