Με αυτές τις εκφράσεις τοποθετήθηκε ο Θοδωρής Μαντζουράτος, Προιστάμενος Λογιστηρίου του Δήμου Κεφαλλονιάς, στο δημοτικό συμβούλιο.
Μαντζουράτος: Δεν κοιμόμαστε, αν κάποιος άλλος ονειρεύεται, καλό είναι να ξυπνήσει!
Πολιτική
01/09/2016 | 16:10

Με αυτές τις εκφράσεις τοποθετήθηκε ο Θοδωρής Μαντζουράτος, Προιστάμενος Λογιστηρίου του Δήμου Κεφαλλονιάς, πριν από λίγο στο δημοτικό συμβούλιο που συνεχίστηκε σήμερα στο δημοτικό θέατρο “Ο Κέφαλος”, θέλοντας να απαντήσει στις αιχμές που άφησε χθες ο Βασίλης Ρουχωτάς, για τον τρόπο που λειτουργούν οι οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου.

Λιτός και χωρίς πολλές κουβέντες, σε ήρεμο τόνο, ο κ. Ματζουράτος, που πραγματικά υπερβάλλει εαυτόν πολλές φορές από τη θέση που υπηρετεί, θέλησε έτσι να εκφράσει τη δυσαρέσκεια όλης της οικονομικής υπηρεσίας για τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του κ Ρουχωτά, ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει και Δήμαρχος και γνωρίζει από πρώτο χέρι και τις δυσκολίες, αλλά και τα πρόσωπα που υπηρετούν στις εν λόγω υπηρεσίες.

Πάντως, δεν ήταν μόνο ο κ. Ματζουράτος που εξέφρασε δυσαρέσκεια. Στο ίδιο τόνο κινήθηκε και η νομική σύμβουλος του Δήμου, Νίκη Χριστοφοράτου, θέλοντας να απαντήσει στο πως κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης άφησαν να εννοηθεί χθες, για άλλο θέμα της ημερήσιας διάταξης, ότι η νομική υπηρεσία δεν κάνει σωστά τη δουλειά της. Μάλιστα, τους προέτρεψε στο δικαίωμα που έχουν να κάνουν ερωτήσεις στην σχετική υπηρεσία για όποιες απορίες έχουν, αφού λαμβάνουν τις εισηγήσεις αρκετά νωρίς και μπορούν να ενημερώνονται επαρκώς και έγκαιρα.

xristoforatou

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer