Μία μεγάλη κατολίσθηση έγινε την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή του «Αγίου Παντελεήμονα» στον Χάρακα, που κίνησε την περιέργεια κατοίκων της Ασσου.
Μεγάλη κατολίσθηση χθες βράδυ στην περιοχή του Χάρακα, 100 μ. από τη Γέφυρα
Δημοφιλή
08/02/2017 | 23:31

Μία μεγάλη κατολίσθηση έγινε την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου γύρω στις 8 το βράδυ στην περιοχή του «Αγίου Παντελεήμονα» στον Χάρακα, που κίνησε την περιέργεια κατοίκων της Ασσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείο απ’ το οποίο «ξεκόλλησε» μία μεγάλη μάζα βουνού και έπεσε στη θάλασσα του Μύρτου, βρίσκεται 100 με 150 μέτρα μακρυά από τη βίλα που βρίσκεται στην περιοχή και από τη Γέφυρα, στην πλαγιά κάτω από το δρόμο, χωρίς να επηρεάζει καθόλου τα δύο προαναφερθέντα σημεία.

Ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης με τον οποίο επικοινώνησε η εφημερίδα “Ημερήσιος” χθες το βράδυ, επιβεβαίωσε τη πληροφορία, προσθέτοντας ότι η κατολίσθηση δεν έχει καμία σχέση με την Γέφυρα του Χάρακα και ούτε έχει δημιουργήσει κανένα θέμα στην περιοχή.

Από πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγής Δραγκαλούγκωνας δήλωσε άγνοια του γεγονότος και τόνισε ότι θα στείλει σήμερα στην περιοχή γεωλόγους (χθες δεν γινόταν λόγω του σκότους) από την Περιφερειακή Ενότητα για να εντοπιστεί το τί ακριβώς έχει γίνει.

Αλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι το βράδυ της Τρίτης η κατολίσθηση είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παλιρροιακό κύμα προς την Ασσο.

Πηγή: kefalonianmantata.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer