Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη τελέσθηκε και φέτος 23 Σεπτεμβρίου ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός της Παναγίας της Δραπανιώτισσας, προστάτιδας της πόλεως του Αργοστολίου.
Μεγαλοπρεπής εσπερινός της Παναγίας της Δραπανιώτισσας
Εκκλησία
23/09/2014 | 22:18

Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη τελέσθηκε και φέτος 23 Σεπτεμβρίου ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός της Παναγίας της Δραπανιώτισσας, προστάτιδας της πόλεως του Αργοστολίου. Κάτω από τα μεγάλα κυπαρίσσια του δημοτικού κοιμητηρίου πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον λαμπρό εσπερινό.
Προεξάρχων του εσπερινού ήταν ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. π. Γεράσιμος Φωκάς πλαισιωμένος από πλήθος ιερέων.

Μετά το τέλος του εσπερινού μοιράστηκαν από τους Ιερείς η αρτοκλασία και διάφορα εδέσματα που ήταν πρόσφορα των ενοριτών του ναού.

drapaniwtissa_esperinos14

Το αυριανό πρόγραμμα και η λαμπρή λιτανεία

ΩΡΑ 8.00 π.μ.

Αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου μητροπολίτου κ. Σπυρίδωνος.

ΏΡΑ 6.00 μ.μ.

Ιερά παράκληση και εκκίνηση της λιτανείας της ιεράς εικόνας προς τον Ιερό Ναό Άγίου Σπυρίδωνος (μέσω γέφυρας ,μόνο ο θρόνος ,οι ιερείς και οι ψάλτες.Οι υπόλοιποι θα μετακινηθούν προς την Σισσιώτισσα οδικώς).

Καθημερινά ώρα 8.00 π.μ θα ψάλλετε ο Όρθρος και η θεια λειτουργία και 7.30 μ.μ ο παρακλητικός κανών της Θεοτόκου μετά θειου κηρύγματος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01 ΟKΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΩΡΑ 6.00 μ.μ.

Ιερά παράκληση και εκκίνηση της λιτανείας της ιεράς εικόνας προς το Δράπανο από τον Ιερό Ναό Άγίου Σπυρίδωνος μέσω Λιθοστρώτου Δεβοσέτου, γέφυρα (μόνο ο θρόνος, οι ιερείς και οι ψάλτες. Οι υπόλοιποι θα μετακινηθούν προς το Δράπανο οδικώς).

drapaniwtissa_esperinos1 drapaniwtissa_esperinos2 drapaniwtissa_esperinos3 drapaniwtissa_esperinos4 drapaniwtissa_esperinos5 drapaniwtissa_esperinos6 drapaniwtissa_esperinos7 drapaniwtissa_esperinos8 drapaniwtissa_esperinos9 drapaniwtissa_esperinos10 drapaniwtissa_esperinos12 drapaniwtissa_esperinos13 drapaniwtissa_esperinos15 drapaniwtissa_esperinos16 drapaniwtissa_esperinos17 drapaniwtissa_esperinos18 drapaniwtissa_esperinos19 drapaniwtissa_esperinos20 drapaniwtissa_esperinos21 drapaniwtissa_esperinos22 drapaniwtissa_esperinos24 drapaniwtissa_esperinos25 drapaniwtissa_esperinos26 drapaniwtissa_esperinos27 drapaniwtissa_esperinos28 drapaniwtissa_esperinos29 drapaniwtissa_esperinos30 drapaniwtissa_esperinos31 drapaniwtissa_esperinos32 drapaniwtissa_esperinos33 drapaniwtissa_esperinos34 drapaniwtissa_esperinos35 drapaniwtissa_esperinos36 drapaniwtissa_esperinos37 drapaniwtissa_esperinos38 drapaniwtissa_esperinos39 drapaniwtissa_esperinos40 drapaniwtissa_esperinos41 drapaniwtissa_esperinos42

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer