Στο φουλ είναι οι προετοιμασίες των ομογενών μας καθώς αύριο ξεκινάει το καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο τους στη Κεφαλονιά.
Με Κεφαλλονίτικη Ριγανάδα έγινε η πρώτη συνάντηση των Ομογενών μας!
 Ομογένεια
01/08/2014 | 10:42

Της Μαρίας Χριστοφοράτος

Στο φουλ είναι οι προετοιμασίες των ομογενών μας καθώς αύριο ξεκινάει το καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο τους στη Κεφαλονιά. Χθες το βράδυ έγινε μια πρώτη συνάντηση με την καθιερωμένη Κεφαλλονίτικη Ριγανάδα. Πολλοί ομογενείς μαζεύτηκαν στο Καλλιθέα της Λακύθρας και απόλαυσαν τις νοστιμιές της Κεφαλλονίτικη γης. Και όλα αυτά λίγο πριν από την έναρξη της εβδομάδας Αποδήμου που θα διαρκέσει από τις 2 έως στις 5 Αυγούστου 2014.
Στη χθεσινή συντροφιά εκτός από τον επίτιμο πρόεδρο του συνεδρίου Θανάση Φωκά διακρίναμε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Χιόνη, τον Φίλιππο Ρασσιά (Β αντιπρόεδρος) την Αγγελική Χιόνη (Β ταμίας) και πολλούς άλλους.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer