Ο Εξωραϊστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Διλινάτων με δικά του εξοδα έδωσε τέλος στην ταλαιπωρία όλων των κατοίκων των Διλινάτων.
Με σήμα DIGEA από σήμερα τα Διλινάτα
Κοινωνία
07/02/2016 | 20:16

Του Σπύρου Κουνάδη

Όπως σας είχαμε αναφέρει την προηγούμενη Δευτέρα όσον αφορά για το ψηφιακό σήμα της DIGEA στα Διλινάτα ο Εξωραϊστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Διλινάτων σήμερα τ’απόγευμα με δικά του εξοδα έδωσε τέλος στην ταλαιπωρία όλων των κατοίκων των Διλινάτων.
Όλοι πλέον δεν έχετε, πάρα μόνο να στρέψετε τις κεραίες σας προς την περιοχή «ΚΟΡΩΝΙ» πάνω από το χωριό και να κάνετε μια αναζήτηση στην τηλεόραση σας για την εύρεση όλων των προγραμμάτων της DIGEA (33 τηλεοπτικά και 9 ραδιοφωνικά κανάλια).
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χωριανούς και τα μέλη του συλλόγου για την εθελοντική τους προφορά για την περάτωση και ολοκλήρωση αυτού του έργου, και ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον τεχνικό και φίλο Κρεμμύδα Γιώργο για την τοποθέτηση του μεταφορέα σήματος από τον Αίνο στο χωριό μας και το Μαζαράκη Πέτρο για την αφιλοκερδής διάθεση σκαφτικού μηχανήματος του.
(*για οποιαδηποτε διευκρινηση οσον αφορα την τεχνικη υποστηριξη μπορειτε να καλεσετε τον κ. Κρεμμυδα στο τηλ: 6944188586)

digea_dilinata

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer