Πρόκειται για ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να πλασαριστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση για τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η
Με την ψυχολογία ανεβασμένη ο ΑΣΚ κόντρα στην Αγυιά
Αθλητισμός
17/03/2017 | 10:50

Με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά την σπουδαία νίκη επί της ΕΑΠ την προηγούμενη αγωνιστική η ανδρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, θα ταξιδέψει την Κυριακή 19 Μαρτίου στην Πάτρα, όπου στις 2 μ.μ. θα αναμετρηθεί στο κλειστό «Δ. Τόφαλος» με την Αγυιά.

Πρόκειται για ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να πλασαριστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση για τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Αναβλήθηκε ο αγώνας των Εφήβων κόντρα στον Απόλλωνα Π.

Η ΕΣΚΑ-Η αποφάσισε να αναβάλει τον αυριανό αγώνα των Εφήβων του ΑΣΚ κόντρα στον Απόλλωνα στο Αργοστόλι για το Final 6, λόγω των υποχρεώσεων της ομάδας της Πάτρας στα κλιμάκια. Θα οριστεί νέα ημερομηνία για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Εκστρατεία» στην Πάτρα το Σάββατο για τις υποδομές του ΑΣΚ

Για άλλο ένα Σάββατο, τα αγωνιστικά τμήματα υποδομών του ΑΣΚ θα βρεθούν σε «εκστρατεία» για αγώνες με ομάδες της Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Μαρτίου, τα προμίνι του ΑΣΚ θα αναμετρηθούν κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα, ενώ Μίνι και Κορασίδες του Συλλόγου, θα αγωνιστούν στην Κάτω Αχαγιά, κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της Αχαγιάς.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer