Η παράσταση "Other Side" επιλέχθηκε από 600 προτάσεις από όλο τον κόσμο στις 16 και που συμμετείχαν τελικά στο 9th Annual Black Box International Theatre and Dance Festival
Μια Κεφαλλονίτισσα σκηνοθέτης στο Φεστιβάλ της Φιλιππούπολης στη Βουλγαρία
Κινηματογράφος
16/06/2015 | 10:42

Η παράσταση “Other Side” σε σκηνοθεσία της Κεφαλλονίτισσας Φένιας Αποστόλου επιλέχθηκε από 600 προτάσεις από όλο τον κόσμο στις 16 και που συμμετείχαν τελικά στο 9th Annual Black Box International Theatre and Dance Festival στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Η παράσταση με μεγάλη επιτυχία έκλεισε το φεστιβάλ (οfficial closing) το Σάββατο στις 6 Ιουνίου στο Chamber Hall – Plovdiv Drama Theatre στις 19.00.

Το κοινό της Φιλιππούπολης όρθιοι με παρατεταμένο χειροκρότημα αποθέωσε τους 6 ερμηνευτές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εκπροσωπήσουν καλλιτεχνικά την χώρα τους επάξια μιας και ήταν και η μοναδική ελληνική συμμετοχή του φεστιβάλ, ανάμεσα σε συμμετοχές από ομάδες από Ιταλία, Βουλγαρία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Αμερική, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιρλανδία.

Η Ελληνική αποστολή χάρηκε την Βουλγαρική Φιλοξενία, περιπλανήθηκε στο υπέροχο Plovdiv και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με τους διοργανωτές μπροστά από τα τεράστια banners από φωτογραφίες του “Other Side” όπου είχαν στηθεί σε πολλά σημεία της πόλης για την διαφήμιση της παράστασης.

Η παράσταση μια συμπαραγωγή του Χοροθεάτρου Λυδία Λίθος και του Πολυχώρου Vault έκανε πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου και έκλεισε έναν επιτυχημένο κύκλο 30 παραστάσεων στο πολυχώρο Vault.

Στην επίσημη πρεμιέρα του έργου ήταν καλεσμένος και ο ίδιος ο συγγραφέας ο Dejan Dukovski, όπου συγχάρηκε την σκηνοθέτιδα, τους συντελεστές και τους ηθοποιούς της παράστασης και ενθουσιασμένος δήλωσε ότι είδε μια από τις καλύτερες εκδοχές του έργου του.

M

other side (2) other side (3)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

other side (8) other side (10) other side (11) other side (12)

M

M

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer