Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που υπήρξαν μαθητές του Γυμνασίου Αγίας Θέκλης.
Μπράβο στους μαθητές της Αγ. Θέκλης
Κοινωνία
28/08/2015 | 22:58

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του Γυμνασίου Αγίας Θέκλης, περήφανοι για τους μαθητές τους, παλαιότερους και νέους, αισθάνονται τη χαρά και την τιμή να συγχαρούν τους πρώην μαθητές τους Ολυμπία Δαμουλιάνου και Ανδρέα Παπαδάτο-Καλό για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του 2015. Η Ολυμπία Δαμουλιάνου πέτυχε στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Λάρισας και ο Ανδρέας Παπαδάτος-Καλός στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Εμείς οι καθηγητές τους, περήφανοι για το μικρό – λόγω του αριθμού των μαθητών του – αλλά μεγάλο – λόγω της ιστορίας αλλά και των τωρινών επιτυχιών του – σχολείο, τους ευχόμαστε με όλη μας την ψυχή του ανθρώπου και του εκπαιδευτικού, καλή επιτυχία στις σπουδές τους, πολλή δύναμη, υπομονή και επιμονή και πάντα να μας κάνουν να χαμογελάμε από ευτυχία και περηφάνια!

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών Γυμνασίου Αγίας Θέκλης και οι καθηγητές που δεν ανήκουν πια στο Σύλλογο αλλά ευτύχησαν να έχουν την Ολυμπία και τον Ανδρέα ανάμεσα στους μαθητές τους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer