Με ιδιαίτερη τιμή ο Δήμος Κεφαλονιάς εκπροσωπήθηκε , με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις εργασίες του 11ου Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «ΟΔΥΣΣΕΥΣ».
Νέα Ηγεσία στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «ΟΔΥΣΣΕΥΣ»
 Ομογένεια
22/05/2015 | 20:31

Με ιδιαίτερη τιμή ο Δήμος Κεφαλονιάς εκπροσωπήθηκε , με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις εργασίες του 11ου Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «ΟΔΥΣΣΕΥΣ», από 15 έως 17 Μαΐου 2015 στη Νέα Υόρκη, από τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο.
Ο κ.Κεκάτος, ενημέρωσε τα Μέλη του Συνεδρίου για την Τουριστική πολιτική προβολής και ανάπτυξης του Νησιού και για διάφορα άλλα θέματα ενδιαφέροντος της Ομογένειας. kek1
Επιπλέον πληροφόρησε τους κ.κ.Σύνεδρους για το νέο Πρόγραμμα, που εκπονείται με ευθύνη του Προέδρου των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Α/Πρύτανη κ.Ναπολέοντα Μαραβέγια και αφορά την ίδρυση Εργαστηρίου Μελέτης του Επτανησιακού Απόδημου Ελληνισμού, όπως επίσης και για το Οργανόγραμμα των Εκδηλώσεων της Εβδομάδας του Απόδημου , που θα αναπτυχθούν από 1 έως 5 Αυγούστου 2015 στην Κεφαλονιά.
Τέλος, ο κ.Κεκάτος, αφού ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία τον απερχόμενο Πρόεδρο κ.Ιωάννη Χιόνη , συνεχάρει εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, τον νέο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ.Διονύση Βλάχο και όλα τα Μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Χαιρετισμός Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση

Με βαθιά τιμή χαιρετίζω την Έκδοση του Επετειακού Λευκώματος της Ομοσπονδίας Αποδήμων Κεφαλλήνων και Ιθακησίων “Οδυσσεύς” και εύχομαι σε όλα τα Μέλη, τους Φίλους και στις Οικογένειές τους Υγεία , προκοπή και δημιουργία.
Ο απόδημος Κεφαλονίτης είναι ο διεθνής πρεσβευτής του Πολιτισμού του Νησιού μας , που στο πρόσωπο του συμβολικά βλέπουμε και καμαρώνουμε τον πιο στενό μας συγγενή.
Η δεύτερη και τρίτη πλέον γενεά Αποδήμων δεν είναι οι Κεφαλλήνες που απομακρύνονται γενεαλογικά από την Μητέρα Πατρίδα , αλλά τα νέα παιδιά, που θα ποτίζουμε ως Δημοτική Αρχή τις ρίζες της καταγωγής τους με ενδιαφέρον και σεβασμό.
Τέλος , να είστε απολύτως βέβαιοι, ότι κάθε φορά που για οποιονδήποτε λόγο αισθάνεστε ότι μπορούμε και πρακτικά να σας φανούμε χρήσιμοι , για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σε σχέση με το Νησί μας, το Γραφείο μου θα είναι πάντοτε εγκάρδια ανοιχτό.

Καλή αντάμωση,
Αλέξανδρος Παρίσης
Δήμαρχος Κεφαλονιάς

kek3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer