Kατόπιν συντονισμένων ενεργειών του NOA και με την απαιτούμενη επιμέλεια των υπηρεσιών του Δήμου, επιτέλους το Κολυμβητήριο Αργοστολίου απέκτησε νόμιμη άδειας λειτουργίας.
ΝΟΑ: «έχουμε συμπαραστάτη τη Δημοτική Αρχή»
Βαθμολογίες
04/02/2012 | 19:05

Σα Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου είμαστε στην ευχάριστη θέση να κοινοποιήσουμε στο φίλαθλο λαό του τόπου μας, ότι κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Ομίλου μας και με την απαιτούμενη επιμέλεια των υπηρεσιών του Δήμου, επιτέλους το Κολυμβητήριο Αργοστολίου απέκτησε νόμιμη άδειας λειτουργίας.

Σημειώνουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια και επί των προηγουμένων Δημοτικών Αρχών δεν είχαν γίνει οι επιβεβλημένες ενέργειες ώστε το κόσμημα της Κεφαλονιάς να λειτουργήσει νόμιμα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου ως ο μοναδικός όμιλος που έδωσε μάχη για να ανεγερθεί το Κολυμβητήριο, συνεπής στην ιστορία του, έδωσε και τη μάχη για να λειτουργεί νόμιμα το Κολυμβητήριο και αυτόν τον αγώνα τον κέρδισε, έχοντας τη συμπαραστάτη της Δημοτικής Αρχής την οποία ευχαριστούμε.

Ειλικρινά όμως απορούμε για το πού βρίσκονταν αυτές τις κρίσιμες μέρες  οι υπόλοιποι χρήστες του Κολυμβητηρίου κι αυτοί που χύνουν δάκρυα για το ναυταθλητισμό στον τόπο μας.

Ο καθένας ας κρίνει μόνος του…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer