Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού
Ξεκίνησαν οι Ενστάσεις για την Εξισωτική Αποζημίωση 2014
Οικολογία
10/01/2015 | 17:50

Ο  Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός έχοντας παραλάβει  το υπ’ αριθμ. 2128/09.01.2015 έγγραφο του Οργανισμού  Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τις ονομαστικές καταστάσεις δικαιούχων και απορριπτόμενων ντόπιων γεωργοκτηνοτρόφων, με ή χωρίς αποκλίσεις – κυρώσεις, της Εξισωτικής Αποζημίωσης του έτους 2014 τις προώθησε σε όλες στις Δημοτικές Ενότητες των Δήμων Κεφαλονιάς και Ιθάκης προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Οι Κεφαλλονίτες και Θιακοί γεωργοκτηνοτρόφοι, δικαιούχοι Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2014 (Μέτρα 211 και 212), μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα από τα Δημοτικά Καταστήματα όλων των Ενοτήτων και αν επιθυμούν μπορούν, είτε έχουν απορριφθεί ή δεν εισέπραξαν το σωστό ποσό της προκαταβολής, να υποβάλουν ένσταση στα γραφεία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι, το αργότερο έως την Παρασκευή  23η Ιανουαρίου 2015, ώστε αμέσως μετά το διοικητικό έλεγχο από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. να καταστεί δυνατή η καταβολή της σχετικής αποζημίωσης.

Υπενθυμίζεται ότι, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού ως η μοναδική Πύλη Εισόδου για την υποβολή Αιτήσεων Επιδοτήσεων σε επίπεδο Νομού, διαθέτει πλήρες αρχείο για την εξυπηρέτηση όλων των Κεφαλλήνων και Θιακών γεωργοκτηνοτρόφων δικαιούχων των Μέτρων Αγροτικής Ανάπτυξης στα οποία περιλαμβάνεται και η Εξισωτική Αποζημίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά  στα γραφεία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι.

Για τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας και  Ιθάκης

Ανδρέας  Π.  Καλαφάτης   Πρόεδρος  Δ.Σ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer