Χθες περιόδευσε σε Ληξούρι και Σάμη. Σήμερα πηγαίνει στην Ιθάκη. Τα πρώτα χαμόγελα στο επιτελείο του.
Ξεκίνησε πόρτα – πόρτα την Κεφαλονιά ο Λυκούδης
Δημοφιλή
13/01/2015 | 09:38

Συνεχίζει τις περιοδείες του σε διάφορα μέρη της Κεφαλλονιάς ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, Χαράλαμπος Λυκούδης και έτσι χθες το απόγευμα βρέθηκε στο Ληξούρι για σημαντικές συναντήσεις, ενώ αμέσως μετά στη Σάμη, όπου μίλησε σε γνωστή καφετέρια της περιοχής.

sami12-01-14-a

Ο κ. Λυκούδης ήταν συγκεκριμένος και μεστός σε αυτά που είπε, ενώ εισέπραξε το αυθόρμητο χειροκρότημα του κόσμου όταν τόνισε πως πάνω από όλα είναι η Κεφαλλονιά και για αυτό ο απλός πολίτης καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε έναν άνθρωπο που έχει μάθει να διεκδικεί και να κερδίζει μάχες και σε έναν που όσο διάστηκα κατέχει τον βουλευτικό θώκο δεν έχει να επιδείξει τίποτε παραπάνω πέραν του καταγγελτικού του λόγου.

sami12-01-14-b

Ο Υποψήφιος της ΝΔ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με απλό κόσμο και να ακούσει τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς του, κυρίως για το θέμα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως σε κάποια στιγμή της συζήτησης συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του.

sami12-01-14-c

Ολοκληρώνοντας, να σχολιάσουμε ότι πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, όμως τις εντυπώσεις έκλεψε κυριολεκτικά η δωδεκάχρονη Μαρία, η οποία ζήτησε από τον κ. Λυκούδη να βγουν μαζί μια selfie.. Φυσικά και δεν της το αρνήθηκε…

selfie
Να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί ο υποψήφιος θα περιοδεύσει στην Ιθάκη.

sami12-01-14-d sami12-01-14-e sami12-01-14-f sami12-01-14-h sami12-01-14-i

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer