Φιλικά οι άνδρες και οι Παίδες το Σαββατοκύριακο
Ξεκινούν οι ακαδημίες του ΑΣΚ
Μπάσκετ
11/09/2014 | 12:03

Μετά την αφετηρία των αγωνιστικών του τμημάτων τον Αύγουστο , ο ΑΣΚ με το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς, ανακοινώνει και την έναρξη των ακαδημιών του.

Από τις 15 Σεπτεμβρίου, οι προπονήσεις όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου αγοριών και κοριτσιών, θα ξεκινήσουν στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».

Προπονητές και τη φετινή χρονιά θα είναι ο Λεωνίδας Παπαδάτος, ο Πάνος Ματιάτος, ο Μάκης Μαρκάτος, ο Γιάννης Βουργίδης, ο Ιορδάνης Γεμενετζής, ο Δημήτρης Μητρόπουλος και ο Σάββας Κυριακίδης.

Έφορος όλων των τμημάτων παραμένει ο Γιώργος Γιαννάτος, ενώ για τα τρία γυναικεία τμήματα έφορος είναι η Ράνια Πολλάκη.

Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Παντελής Καππάτος, ενώ Γενικός Διευθυντής και συντονιστής της όλης προσπάθειας παραμένει εδώ και χρόνια ο Θανάσης Μουίκης.

9472-8070-         2014:       1

Οι ώρες διεξαγωγής των προπονήσεων είναι οι παρακάτω

programma_basket
Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά και φέτος θα κατεβάσει αγωνιστικά τμήματα σε άνδρες Α2 ΕΣΚΑ-Η με προπονητή τον Λεωνίδα Παπαδάτο και σχεδόν όλο το περσινό έμψυχο δυναμικό με προσθήκες τους Μάκη Χατζή από την Παναχαϊκή και Λεωνίδα Αραβαντινού από την Κρήνη ‘97. Ελπίζουμε σε μία αξιοπρεπή πορεία σε μία καλή κατηγορία όπως είναι η Α2 ΕΣΚΑ-Η. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν στις 4 Οκτωβρίου.

Φιλικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο

Δύο φιλικά παιχνίδια – τα πρώτα του για τη σεζόν- έχει προγραμματίσει το ανδρικό τμήμα του ΑΣΚ το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Σεπτεμβρίου, φιλοξενώντας την Αχαγιά ‘82.

Πιο αναλυτικά το Σάββατο 13/9 και ώρα 20.30 ο ΑΣΚ θα αντιμετωπίσει στο κλειστό Αντώνη Τρίτση την Αχαγιά 82 ομάδα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Την Κυριακή 14/9 και ώρα 12.15 το μεσημέρι ο ΑΣΚ θα αντιμετωπίσει ξανά την Αχαγιά.

Το Εφηβικό τμήμα του οποίου προπονητής είναι ο Γιάννης Βουργίδης θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στις 27 Σεπτεμβρίου και την ίδια μέρα θα ξεκινήσει και το παιδικό με προπονητή τον Μάκη Μαρκάτο. Για πρώτη φορά το παιδικό θα στηριχτεί κυρίως στη νέα φουρνιά, των περσινών παμπαίδων.

Το παιδικό τμήμα του συλλόγου θα δώσει και αυτό τους πρώτους του φιλικούς αγώνες στις 13-14 Σεπτεμβρίου φιλοξενώντας για δύο μέρες την Ολυμπιάδα Πατρών. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Αργοστόλι (κλειστό Αντώνη Τρίτση) το Σάββατο 13/9 και ώρα 18.00 και την Κυριακή 14/9 και ώρα 10.15 το πρωί.

Προσκαλούμε τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν τα παιδιά της ομάδας, εμψυχώνοντάς τα στη νέα τους προσπάθεια.

Με τρία γυναικεία τμήματα φέτος ο ΑΣΚ

Τα Γυναικεία τμήματα του Συλλόγου φέτος θα είναι τρία και ακόμα πιο οργανωμένα. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει τμήμα Νεανίδων , τμήμα Κορασίδων και τμήμα Γυναικείο.

Πιστοί και φέτος στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε την περσινή σεζόν για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ στο νησί μας, ο ΑΣΚ καμαρώνει για την δημιουργία τριών τμημάτων.

9472-8070-         2014:       1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer