Οι cheerleaders της σχολής χορού της Όλγας Γαλιατσάτου Art and Style dance studio και της Σχολής της Ελισσάβετ Λιβιεράτου έδωσαν την δική τους πινελιά στην εκδήλωση
Ξεσήκωσαν οι μαζορέτες στον 5ο Βαλλιάνειο (βίντεο)
Life
29/03/2015 | 21:16

Στον 5ο Βαλλιάνειο αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αργοστολίου, συμμετείχε η σχολή χορού της Όλγας Γαλιατσάτου Art and Style dance studio, όπου έκανε την παρουσία της με το αγωνιστικό τμήμα cheerleading. Οι cheerleaders έδωσαν την δική τους πινελιά στην εκδήλωση, ενθαρρύνοντας με τον ρυθμό τους τους δρομείς και αφήνοντας έκπληκτους τους θεατές με τα ακροβατικά , τον χορό και την ενέργεια τους.

Αξίζει: Τα κορίτσια της σχολής κέρδισαν την 2η θέση τον Νοέμβριο στον Πανευρωπαικό Διαγωνισμό χορού στο Novi Sad της Σερβίας, στον Σύγχρονο Χορό. Το τμήμα των Μαζορετών της σχολής είναι πάντοτε πανέτοιμο ώστε να πλαισιώνει παντώς τύπου αθλητική και όχι μόνο εκδήλωση με μεγάλη χαρά. Ενέργεια, τεχνική, ακροβατικά,μοντέρνος χορός, ήθος, χαμόγελα και πολλές πρόβες είναι τα βασικά στοιχεία της ομάδας.

Το βίντεο είναι του Κώστα Φραγκιά.


vallianeios47vallianeios46vallianeios45

Επίσης συμμετείχαν και οι μαζορέτες από τη Σχολή της Ελισσάβετ Λιβιεράτου, όπου χόρεψαν λίγο πριν την έναρξη των 10χλμ. του Βαλλιάνειου και καταχειροκροτήθηκαν.

vallianeios17 vallianeios18

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer