«Βούλιαξε» για ακόμη μια χρονιά το Ληξούρι από κόσμο –Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη μεγάλη παρέλαση.
Ξεφάντωμα στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Ληξουρίου! (εικόνες)
Κοινωνία
26/02/2017 | 23:26

Με εντυπωσιακή συμμετοχή, παλμό, κέφι, χρώματα και πολλή μουσική, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής η μεγάλη παρέλαση του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού. Την παρέλαση άνοιξαν η φιλαρμονική Ληξουρίου και ο εντυπωσιακός βασιλιάς – Κατρούγκαλος καρνάβαλος, ενώ τους ακολουθούσε η βασίλισσα του καρναβαλιού καθώς και το άρμα του Τραμπ! Στη συνέχεια παρέλασαν τα σατιρικά άρματα της ΚΕΔΗΚΕ και τα άρματα των σχολείων της Παλικής. 

Αυτό που έκανε φέτος εντύπωση ήταν η παρουσία πλήθους κόσμου, απ’ όλα τα μέρη της Κεφαλονιάς, αλλά και επισκέπτες από άλλα μέρη της Ελλάδας που πλημμύρισαν τους δρόμους στο Ληξούρι για να παρακολουθήσουν ένα καρναβάλι – θεσμό του νησιού μας. Η έξυπνη σάτιρα και το Κεφαλονίτικο πείραγμα ήταν τα στοιχεία που και φέτος ανέδειξε το Ληξουριώτικο καρναβάλι. Στην παρουσίαση του καρναβαλιού ήταν για μια ακόμη χρονιά ο Γεράσιμος Γαλανός και η Μαργαρίτα Μουρελάτου.

karnavali_lhxouri

Μετά το τέλος της παρέλασης και με τη βροχή να κάνει την εμφάνιση της, ακολούθησε στην κεντρική πλατεία παρουσίαση κεφαλλονίτικων χορών από τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο Καμηναράδων και μια μεγάλη συναυλία από το συγκρότημα των «Μπλε», οι οποίοι ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους με τις επιτυχίες τους. Το πλούσιο φωτορεπορτάζ είναι του Άγγελου Κοσμάτου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer