Η επικοινωνία έχει αρχίσει μεταξύ τους. Τι συμβαίνει;
Οι άσπονδοι «εχθροί» που έγιναν… αδέλφια
Πολιτική
28/04/2017 | 10:28

Πριν από μια πενταετία περίπου, όταν ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο Σταύρος Σπαθής διεκδικούσαν την προεδρία το Επιμελητήριο, είχε ξεσπάσει μεταξύ τους ένας πόλεμος άνευ προηγουμένου, που κράτησε για τα επόμενα περίπου τέσσερα χρόνια.
Στην ιστορία θα μείνουν τόσο οι μεταξύ τους ανακοινώσεις όσο και οι προσωπικές τους μονομαχίες στα Διοικητικά Συμβούλια του Επιμελητηρίου. Ωστόσο, πριν από έναν χρόνο άρχισε σιγά-σιγά να σπάει αυτός ο πάγος και οι δύο μεγάλοι επιχειρηματίες του νησιού μας άρχισαν να έρχονται πιο κοντά. Μάλιστα, ο κ. Μιχαλάτος, ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου άρχισε να κάνει κάποια από τα χατίρια του κ. Σπαθή ως προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου «Η Κράνη» αναφορικά με τη χρηματοδότηση μέρους των εκδηλώσεων που είχε αναλάβει ο Εμπορικός Σύλλογος τα Χριστούγεννα, την Τσικνοπέμπτη και άλλες.

Η επικοινωνία είχε αρχίσει μεταξύ τους, μέχρι που φτάσαμε στο σημείο ο Θεόφιλος να πίνει τον καφέ του στου Σπαθή και ο Σταύρος να κάθεται δίπλα στον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου σε κάποιες από τις εκδηλώσεις που βρέθηκαν μαζί. Όπως είναι γνωστό ο Θεόφιλος Μιχαλάτος δεν θα διεκδικήσει το φθινόπωρο πάλι την προεδρία στο Επιμελητήριο και από την άλλη μεριά ο Σταύρος Σπαθής φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί για να είναι ο νέος πρόεδρος. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα το μόνο που μένει να δούμε είναι τον κ. Μιχαλάτο να βγαίνει και να υποστηρίζει επίσημα τον κ. Σπαθή στο Επιμελητήριο. Οι άσπονδοι εχθροί που έγιναν αδέλφια;

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος από efimeridakefalonia.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer