Σήμερα το πρωί έγινε εθελοντικός καθαρισμός των παραλιών της Αγίας Ευφημίας από το Δημοτικό Σχολείο Πυλάρου και το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Αγίας Ευφημίας.
Οι εθελοντές καθάρισαν την παραλία της Αγ. Ευφημίας
Οικολογία
03/05/2015 | 15:57

Σήμερα Κυριακή 3-5-2015 το πρωί έγινε εθελοντικός καθαρισμός των παραλιών της Αγίας Ευφημίας από το Δημοτικό Σχολείο Πυλάρου και το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Αγίας Ευφημίας. Ήταν μια καθ’ όλα αξιέπαινη και διδακτική πρωτοβουλία την οποία ο Δήμος επικροτεί και με κάθε τρόπο στηρίζει.Είναι δυνατό και ελπιδοφόρο το μήνυμα που εκπέμπει μια τέτοια προσπάθεια φορέων της περιοχής.

     Σαν Αντιδήμαρχος της Πυλάρου επιθυμώ θερμά να συγχαρώ πρώτα απ’ όλα τα παιδιά του Δημοτικού μας Σχολείου που μαζί με το Διευθυντή τους κ.Κώστα Κουγιανό  και τους Δασκάλους τους αφιέρωσαν ένα Κυριακάτικο πρωινό ξεκούρασης για να μας διδάξουν συλλογικότητα,συνεργασία και περιβαλλοντική ευαισθησία.
     Η πολύ καλή συνεργασία που έχω με τον Πρόεδρο κ.Ηλία Τζάνη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Αγίας Ευφημίας για την επίλυση προβλημάτων της περιοχής σχετικών με την Τουριστική δραστηριότητα σφυρηλατείται έτι περισσότερο με αυτή την εξαίρετη πρωτοβουλία τους. Τους αξίζουν ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια.
   Μάκης  Αλυσανδράτος
Αντιδήμαρχος  Πυλάρου.
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer