Πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, τη «ΜΙΚΡΗ ΒΟΥΛΗ», συνάντηση των Ελλήνων βουλευτών του Καναδά.
Οι Κεφαλλονίτες βουλευτές του Καναδά
 Ομογένεια
31/01/2016 | 10:49

Του Γαβριήλ Μανωλάτου

Χθες, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, τη «ΜΙΚΡΗ ΒΟΥΛΗ», συνάντηση των Ελλήνων βουλευτών του Καναδά με παράγοντες της Ελληνικής Κοινότητας και συζήτησαν για τις ανάγκες, τους στόχους και τις προτεραιότητες της Ελληνικής Παροικίας στο Μόντρεαλ.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Έλληνας Πρόξενος στο Μόντρεαλ κ. Νικόλας Σιγάλας.
Οι Έλληνες βουλευτές, από την Κεφαλονιά που παρευρέθηκαν στη σύσκεψη ήταν ο Φραγκισκάτος Παναγιώτης από την Πεσάδα, βουλευτής του κυβερνώντος Κόμματος των Φιλελευθέρων τη κυβέρνησης του Καναδά και ο Σκλαβούνος Γεράσιμος από την Αγ. Θέκλη, επίσης βουλευτής του κυβερνώντος Κόμματος των Φιλελευθέρων, της Κυβέρνησης του Κεμπέκ.

vouleutes_kanada (8)

Από δεξιά της φωτογραφίας, ο βουλευτής του Κεμπέκ κ. Σκλαβούνος Γεράσιμος, η κυρία Μπακοπάνου Ελένη πρώην βουλευτής και ανώτατο στέλεχος του κόμματος των φιλελευθέρων του Καναδά, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας των Κεφαλλήνων του Μόντρεαλ κ. Απόστολος Αγγούριας, ο Βουλευτής του Καναδά κ. Φραγκισκάτος Παναγιώτης και ο καθηγητής κ. Γαβριήλ Μανωλάτος.

vouleutes_kanada (2) vouleutes_kanada (3) vouleutes_kanada (4) vouleutes_kanada (5) vouleutes_kanada (6) vouleutes_kanada (7)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer