Ο ΑΣΚ έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς του αθλητές να ζήσουν μία μοναδική μπασκετική εμπειρία
Οι μικροί του ΑΣΚ στο Loutraki Easter Basketball Camp
Αθλητισμός
18/04/2014 | 18:09

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά εύχονται σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Ο ΑΣΚ έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς  του αθλητές  να ζήσουν μία μοναδική μπασκετική εμπειρία, καθώς από την Κυριακή 13 Απριλίου έως Μ. Τρίτη 15 Απριλίου, συμμετείχε με συνολικά 13 αθλητές (10 γεννηθέντες το 2002 και 3 γεννηθέντες το 2000) στο πασχαλινό τουρνουά, Loutraki Easter Basketball Camp 2014.

Αρχηγός  της αποστολής  ήταν η Ράνια Πολλάκη, προπονητής της ομάδας ήταν ο Γιάννης Βουργίδης,  ενώ την αποστολή συνόδευσε και ο Γενικός Διευθυντής του Συλλόγου, Θανάσης Μουίκης.

Στην αποστολή του ΑΣΚ στο Λουτράκι συμμετείχαν οι εξής αθλητές : Μουίκης Γιάννης, Τραυλός Αλέξανδρος, Μπλέτσος Δημήτρης, Μπλέτσος Γιώργος, Βουργίδης Βασίλης, Κουράκος Μίλτος, Βεργάτος Ανδρέας, Καββαδίας Λύσανδρος, Πανταζής Στέφανος, Λασκαράτος Παύλος, Χριστοφοράτος Αγγελος, Σταθάτος Βαγγέλης, Λιναρδάτος Βαγγέλης.

Η ομάδα του ΑΣΚ κατά τη διάρκεια του τουρνουά αντιμετώπισε ομάδες από τη Ζάκυνθο, την Τουρκία, αλλά και από το Ναύπλιο και πραγματικά όλα τα παιδιά έζησαν μία μοναδική μπασκετική εμπειρία!

ask-loutraki (1) ask-loutraki (2) ask-loutraki (3) ask-loutraki (4) ask-loutraki (5)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer