Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε, με αφορμή το έθιμο με τα παραδοσιακά Μπουρμπουρέλια, το τμήμα νεολαίας της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά.
Οι νέοι της Αδελφότητας Πειραιά τίμησαν τα Μπουρμπουρέλια
Κοινωνία
23/11/2014 | 15:38

Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε το περασμένο Σαββατόβραδο, με αφορμή το έθιμο με τα παραδοσιακά Μπουρμπουρέλια, το τμήμα νεολαίας της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά. Δεκάδες νέοι από την Ιθάκη και την Κεφαλονιά που μένουν στη πρωτεύουσα αναβίωσαν το έθιμο με το βράσιμο των δημητριακών τρώγοντας τα πατροπαράδοτα Μπουρμπουρέλια.

mpourmpourelia_adelfothta4 Όλα τα παιδιά είχαν φέρει μαζί τους εξαίσια φαγητά για όλες τις γαστρονομικές προτιμήσεις. Φυσικά, από μια τέτοια εκδήλωση δεν έλειπε η Ρομπόλα και ο Κεφαλλονίτικος μπάλος. Το κέφι δεν άργησε να «ανάψει» με πολύ Κεφαλλονίτικη …τρέλα στο κέντρο του Πειραιά.

Από το Δ.Σ. της Αδελφότητας Πειραιά παρευρέθηκαν οι Νέστωρας Παπαθεοδωράτος, Δήμητρά Βαλλιανάτου καθώς και η «ψυχή» του τμήματος νεολαίας Μάκης Αγγελετάκης. Το παρών έδωσε και ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος της ΝΕΡΙΤ και Αντιπρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας της Αθήνας Νίκος Γιαννόπουλος με τη σύζυγο του.

mpourmpourelia_adelfothta9
Με τη χθεσινή εκδήλωση, στα γραφεία του συλλόγου στη Γρ. Λαμπράκη, ξεκινάει η νέα χρονιά για την Αδελφότητα του Πειραιά με πολλές όμορφες εκδηλώσεις το χειμώνα που έρχεται…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer