Η συγκεκριμένη εκδήλωση χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία Ι.C.E. της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών, δια του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης (ΠΤΑ).
“Οι τρείς κι ο κούκος” ζωντανά στο 5ο SEVEN 2015 στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος”
Κινηματογράφος
07/10/2015 | 08:49

Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Ο Κέφαλος”

Οι τρείς κι ο κούκος ζωντανά στο 5ο SEVEN 2015!

Στην πρώτη αμιγώς μουσική παράσταση του φετινού φεστιβάλ, το δημοφιλές Κερκυραϊκό ροκ σχήμα θα βρεθεί για μια ακόμα φορά στην σκηνή SEVEN και πέρνoντας τη σκυτάλη από τους BurgerProject, θα τολμήσει να παρουσιάσει μια πρωτοποριακή παράσταση.

Classic Rock με την συνοδεία κλασικών εγχόρδων και συνόλου πνευστών . Μια ιδέα που καιρό τώρα τριγύριζε στην σκέψη του γκρουπ έρχεται να γίνει πραγματικότητα. Στην προσπάθεια αυτή θα συμμετέχει το κουαρτέτο Ion Ensemble και σύνολό εξαιρετικών πνευστών μουσικών. Μια ιδιαίτερη παράσταση, μια ωδή στη μουσική!

Το συγκρότημα 3 & ο κούκος δημιουργήθηκε πριν από δεκαπέντε χρόνια στην Κέρκυρα και κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο το 2004 με τον τίτλο ‘’Λίγες Μπαλάντες κι ένα Χαμόγελο’’ δίνοντας μέρος των εσόδων τους στον οργανισμό το Χαμόγελο του παιδιού

To 2007 και 2008 οργάνωσαν δυο φεστιβάλ στην βόρεια Κέρκυρα με την ονομασία ‘’Rock Heat 1 & 2’’.

‘Έχουν συνεργαστεί ως support band με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μπλε, Γιώργο Δημητριάδη, Βαγγέλη Γερμανό, Βασίλη Καζούλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή, Κατερίνα Τσάτσου, Δημήτρη Πουλικάκο, Locomondo, Λάκη Παπαδόπουλο, Χριστόφορο Κροκίδη, Γιάννη Γιοκαρίνη, Puressence, τον Ηλία Ζάϊκο των Blues Wire, Joe Lynn Turner ( Deep Purple, Rainbow ), Cesar Zuiderwijk ( Golden Earring ) κ.α.

Το 2014 βρίσκει τους ‘’κούκους’’ να γράφουν δικά τους τραγούδια σε αγγλικό στίχο και να συνεχίζουν τις live εμφανίσεις τους. Προς το τέλος του χρόνου ο στόχος τους είναι να ηχογραφήσουν το υλικό που έχουν έτοιμο, το οποίο μέρος του το παρουσιάστηκε στις καλοκαιρινές συναυλίες και να κάνουν την πρώτη τους μεγάλη συναυλία με την συμμετοχή εγχόρδων και φωνητικών στις 27/12/14 στο ΕΠΤΑ.

Οι “Τρεις κι ο Κούκος” είναι :

Αλέκος Καπακλής (μπάσο, φωνή), Κώστας Σουέρεφ (τύμπανα, φωνή), Νίκος Σελλάς (κιθάρα, φωνή), Αλέξανδρος Σωτηριανός (πλήκτρα, φωνή)

Φωνητικά: Λία Κολητά,

Ion ensemble :

Ρεντόνα Κόλα, βιολί, Έλενα Μπίλα, βιολί, Ανδρέας Πολίτης βιόλα,
Αμβρόσιος Βλαχόπουλος, βιολοντσέλο

Brassgroup:

Λευτέρης Ατσοπάρδης, Τρομπέτα, Παύλος Κοντός, Σαξόφωνο, Νίκος Καίσαρης, Τρομπόνι

Ηχοληψία: Γιάννης Κοσκινάς

Φωτισμοί: Ανδρέας Τρύφωνας

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η συγκεκριμένη εκδήλωση χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία Ι.C.E. της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών, δια του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης (ΠΤΑ).

Επιμέλεια παραγωγής:

“ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος” www.eptatexnon.com , “Φίλοι του ΕΠΤΑ”

Τηλέφωνο πληροφοριών 6974064575

5ο SEVENFestival 2015,

rok_festival

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer