Οι στιλιστικές επιλογές για αυτό το χειμώνα από την συμπατριώτισσα μας Δάφνη Νεοφύτου.
Οι Over- the -Knee-μπότες αποτελούν το πιο hot trend του χειμώνα
Γυναίκα
01/12/2015 | 11:53

Aποτελούν το πιο hot trend του χειμώνα,o λόγος για τις Over- the -Knee-μπότες που προσωπικά από τις ημέρα που τις απόκτησα δεν λέω να τις αποχωριστώ. Αν θυμάσαι έχω ήδη ένα ζευγάρι Over-the-Knee μπότες οι οποίες είναι flat, (Δες το ποστ εδώ) γι” αυτό έψαχνα καιρό να βρω κάτι παρόμοιο αλλά με χοντρό τακούνι, για να μου είναι πιο άνετες στο περπάτημα και να μπορώ να τις φοράω από το πρωί ως το βράδυ.

Αυτός είναι ο πρώτος λόγος που τις έχω λατρέψει,ο δεύτερος είναι πως συνδυάστηκαν πάρα πολύ ωραία με το καμηλό παλτό μου (που και αυτό δεν λέω να το αφήσω στην ντουλάπα μου!). Στην αρχή με είχε δυσκολέψει λόγω του ότι δεν είμαι και πολύ ψηλή και τα πολύ μακρυά παλτό θέλουν και το κατάλληλο ύψος! Γι” αυτό οι ψηλοτάκουνες μπότες είναι ιδανικές, καθώς μου προσφέρουν extra πόντους και το νιώθω πιο άνετα όταν φοράω το μακρύ παλτό μου ή γενικά μακρυά ρούχα.

Ο τελευταίος λόγος που έχω «αγαπήσει» τις μπότες είναι πως κάθε φορά που τις φοράω με κάνουν και νιώθω λίγο πιο θηλυκό, λίγο πιο κοπέλα. Δεν ξέρω αλλά είναι μερικά ρούχα και αξεσουάρ που όλες μας κάθε φορά που τα φοράμε μας κάνουν να αισθανόμαστε λίγο πιο καλά με τον εαυτό μας και λίγο πιο sexy!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer