Η συμμετοχή, η προσφορά και η συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς, των προσωπικοτήτων και των επαγγελματιών του Νησιού μας, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα»
Τουρισμός
25/05/2015 | 13:57

Με επιτυχία και με πολλά θέματα, ολοκληρώθηκαν στην Κεφαλονιά τα γυρίσματα της εκπομπής της ΝΕΡΙΤ “Μένουμε Ελλάδα”.

Η συμμετοχή, η προσφορά και η συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς, των προσωπικοτήτων και των επαγγελματιών του Νησιού μας, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε : Τον Α/χο Δήμου Κεφαλονιάς κ. Νικόλαο Παπαδάτο, τόσο για τη δωρεάν είσοδο στα σπήλαια όσο και για τη γενικότερη φροντίδα, την Ένωση Ξενοδόχων και τον Πρόεδρό της κο Γεράσιμο Τιμοθεάτο, για την φιλοξενία και τη γενικότερη υποστήριξη, τον καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Γεώργιο Ν. Μοσχόπουλο, Πρόεδρο της Εταιρείας Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών και Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ του Κοργιαλενείου Ιδρύματος, το Σωματείο Επιχειρήσεων Επισιτιστικών και Συναφών Επαγγελμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης «ο Αρκείσιος» και τον πρόεδρο αυτού κ. Χρ. Καμπανό, τον Αγροτοβιοτεχνικό Συνεταιρισμό Ρομπόλας και το Διευθυντή του κ. Κώστα Μπαζίγο, τον κ. Μάκη Σωτηρόπουλο (Aquatic World- Αγία Ευφημία), για την κατάδυση στο σπήλαιο του Καραβόμυλου και τα υποβρύχια γυρίσματα, τον κ. Γεράσιμο Γαλανό για την παρουσίαση της περιοχής του Ληξουρίου, τον κ. Άκη Μαυροειδή (Ζαχαροπλαστεία Μαυροειδής) για την επίδειξη παρασκευής της αμυγδαλόπιτας, την κ Γιάννα Αντωνέλου (Ταβέρνα Captain Nikolas ), για την προσφορά του γεύματος στα Βάτσα και την εξασφάλιση αλιευτικού σκάφους για τη διαδικασία μαζέματος των διχτυών στο ψάρεμα, τον κ. Σπύρο Αντωνάτο (Extreme Sea Sport στην Αντίσαμο), την κ. Αναίτ Χρυσάφη στην Άσσο για το γεύμα, τον κ. Γιώργο Ποταμιάνο (Kefalonia Elements-Outdoor Activities ), για τη διενέργεια σαφάρι αγρίων αλόγων στον Αίνο, την κ. Ελένη Πεφάνη ( Costa -Costa) για την παροχή γευμάτων, την κοινοπραξία πορθμείων Κεφαλονιάς-Αργοστολίου «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ», για τη δωρεάν διακίνηση των μελών του τηλεοπτικού συνεργείου από και προς το Ληξούρι.

Ενημερώνουμε ότι η εκπομπή θα επισκεφτεί εκ νέου τα νησιά μας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν αντίστοιχα γυρίσματα αρχικά στην Ιθάκη και εν συνεχεία στη Λευκάδα και τους Παξούς.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer