Η Γλυφάδα ήταν αυτή που ήθελε περισσότερο τη νίκη κόντρα στο ΝΟΑ και τελικά τα κατάφερε
Ούτε για την τιμή των όπλων…
Αθλητισμός
15/03/2014 | 21:33

Η Γλυφάδα ήταν αυτή που ήθελε περισσότερο τη νίκη κόντρα στο ΝΟΑ και τελικά τα κατάφερε, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο πόλο.

Η ομάδα μας, η οποία έχει αποχαιρετήσει και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική την Α1, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρει τη Γλυφάδα, η οποία «καιγόταν» για βαθμούς αφού παλεύει για τη σωτηρία της.

Το τελικό 10-5 έδωσε τη νίκη στη Γλυφάδα, η οποία ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, περιμένοντας το αυριανό αποτέλεσμα του Πανιωνίου στη Χίο, αφού με «στραβοπάτημα» των «κυανέρυθρων», θα απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο οι δυο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες, με το ΝΟΑ να κερδίζει τον έναν από τους δυο βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-2, 2-1, 1-3, 2-4

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης, Ματαράγκας, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., Δανούρδης 1, Μίσιτς 1, Κατσιγιάννης 1, Σφαντός, Κωνσταντόπουλος 1, Καστανάκης 1, Μπελέρης, Λέντζος, Φανός.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Σελετόπουλος): Πλατίδης, Αργυρακούλης 1, Παττακός, Σάντα, Αγγελίδης 1, Φωτόπουλος, Παπούκας, Καζάζης 1, Πετρόχειλος, Παπαδόπουλος 3, Χαραλαμπόπουλος 2, Λομβάρδος 1, Πουλιόπουλος, Καλογεράκος 1.

noa

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer