Με αφορμή το δημοσίευμά μας με τίτλο «Το σφυροκόπημα Λυκούδη στη Βουλευτή και η έκφραση Βαρούχα….»
Ο Βαρούχας απαντά στο e-kefalonia.net
Πολιτική
26/10/2016 | 14:22

«Περί σφυροκοπήματος»

Αγαπητά μέλη της συντακτικής ομάδας του e-kefalonia,

Σας ευχαριστώ που με το από 25/10/2016 δημοσίευμά σας υπό τον τίτλο «Το σφυροκόπημα Λυκούδη στη Βουλευτή και η έκφραση Βαρούχα….», μου δίνετε τη δυνατότητα να κοινοποιήσω ορισμένες σκέψεις που είχα στο μυαλό μου μετά το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως πολύ σωστά αναφέρετε στον τίτλο του δημοσιεύματός σας, ο κύριος αναπληρωτής επιτέθηκε με σκληρά λόγια προς τη Βουλευτή αγνοώντας, προσθέτω εγώ, το κλίμα συνεργασίας με το οποίο προσήλθαμε στη συνεδρίαση. Στη συνέχεια με κατηγορείτε ότι δεν απάντησα σε καμία ερώτηση από άλλους Δημοτικούς Συμβούλους και πολύ περισσότερο στην επίθεση του κ. Αναπληρωτή. Σε αυτό το σημείο θέλω να σας ενημερώσω ότι είχα την υποχρέωση να μεταφέρω την τοποθέτηση της Βουλευτή αλλά δεν είχα καμία δικαιοδοσία να απαντήσω εκ μέρους της. Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να ομιλεί για λογαριασμό κάποιου άλλου.

Επιτρέψτε μου όμως με αυτή την ευκαιρία να εκφράσω ένα συλλογισμό. Είναι πολιτικά ορθό να κατηγορεί κάποιος ένα πρόσωπο που δε βρίσκεται εκεί προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να απαντήσει; Δε θα μπορούσε ο κ. Αναπληρωτής να συναντήσει τη Βουλευτή και να της θέσει τα ζητήματα στα οποία ενίσταται προκειμένου να λάβει και τις κατάλληλες απαντήσεις; Αυτή η επίθεση με μονόλογο βοήθησε το Δημοτικό Συμβούλιο, τους πληγέντες πολίτες ή το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των θεσμών σε κάτι;

Τέλος, και αφού ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο για τις προσπάθειες που όλοι είδαμε ότι έκανε για την ανάσχεση της επίθεσης του κ. Αναπληρωτή, θέλω να σας ενημερώσω ότι ζήτησα το λόγο από τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να πω τα παραπάνω αλλά ο λόγος δε μου δόθηκε.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Βαρούχας
Αργοστόλι, 26/10/2016

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer