Παντρεύτηκαν, την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014, στο εκκλησάκι της Παναγιάς στα Μεταξάτα Λειβαθούς ύστερα από πολλά χρόνια δεσμού η Μαρία και ο Γιάννης.
Ο Γάμος της Μαρίας και του Γιάννη!
 Ομογένεια
28/08/2014 | 10:30

Της Μαρίας Χριστοφοράτος

Παντρεύτηκαν, την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014, στο εκκλησάκι της Παναγιάς στα Μεταξάτα Λειβαθούς (ιδιοκτησίας οικογενείας Ποταμιάνου) ύστερα από πολλά χρόνια δεσμού η Μαρία και ο Γιάννης.
Το ζευγάρι έχοντας στο πλευρό του τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς, ντόπιους και ομογενείς από την Νέα Υόρκη επέλεξαν να τελέσουν ένα λιτό και παραδοσιακό γάμο με έντονα το Κεφαλλονίτικο χρώμα, καθώς η νύφη έχει καταγωγή από το πανέμορφο νησί.
Το Μυστήριο τέλεσε ο πατέρας Ι. Μεσσολορας βοηθούμενος από τον πάτερα Μοσχονά.
Η νύφη έφτασε στην εκκλησία, συνοδεία της χορωδίας Καλογερά και του τενόρου Μάκη Γαλιατσάτου, συνοδευόμενη από την μητέρα της κα Ελένη Ποταμιάνου και τον αδελφό της από την Νέα Υόρκη Χάρη Ποταμιάνο.
Κουμπάρες οι φίλες της Μαρίας από την Αθήνα η ανιψιά της Αρχιτέκτων Ιουλία Γεωργοπούλου από την Νέα Υόρκη, ο αδελφός της Χάρης από την Νέα Υόρκη και ο κομμωτής της από την Αθήνα. Παρόντες πολλοί ομογενείς
Παρέστη ο αντιδήμαρχος τουρισμού και φίλος των ομογενών κος Κεκκάτος με την σύζυγο του.
Ακλούθησε δεξίωση στον Αστραίο στο Κάστρο με την ορχήστρα του Φραγκόπουλου σε ένα κεφαλλονίτικο ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Εμείς τους ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτων.

gamos_marias_giannh2 gamos_marias_giannh3 gamos_marias_giannh4 gamos_marias_giannh5 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer