Σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα στενοί συγγενείς που ήρθαν από την Νέα Υόρκη καθώς και οι συγγενείς του γαμπρού που ήρθαν από την Δανία παρακολουθήσαμε την γαμήλια τελετή με ιδιαίτερη συγκίνηση.
Ο γάμος της Ιουλίας και του Θωμά στα Μεταξάτα
 Ομογένεια
27/08/2016 | 09:50

Της Μαρίας Χριστοφοράτος

 

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου στην Παναγιά στα Μεταξάτα (Λειβαθώ) «ένωσαν» τις ζωές τους η Ιουλία και ο Θωμάς.

Η Ιουλία είναι η κόρη του Παναγή και της Χαράς Γεωργοπούλου, γνωστού ομογενή από την Νέα Υόρκη και εργάζεται όπως και ο αδελφός της ως πολίτικος μηχανικός στο γνωστό γραφείο που διατηρεί ο πατέρας της στο Bayside N.Y. Ο δε γαμπρός είναι επίσης του ίδιου επαγγέλματος.

Σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα στενοί συγγενείς που ήρθαν από την Νέα Υόρκη καθώς και οι συγγενείς του γαμπρού που ήρθαν από την Δανία παρακολουθήσαμε την γαμήλια τελετή με ιδιαίτερη συγκίνηση. Ένας γάμος που, όπως ήθελε και η οικογένεια είχε όλα τα παραδοσιακά στοιχεία ενός γάμος. Το ιερό μυστήριο τέλεσε ο πατέρας Ιωάννης Μεσσολωράς.

Κουμπάρος ο αδελφός της Ιουλίας, ο Βασίλης Γεωργόπουλος (πολίτικος μηχανικός)

Ακολουθήσε παραδοσιακό γλέντι στο εστιατόριο ΒΕΡΑΜΕΝΤΕ.

Στο νέο ζευγάρι ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον και κάλους απογόνους. Στου δε γονείς να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν.

gamos_ioulias_thwma (1) gamos_ioulias_thwma (2) gamos_ioulias_thwma (3) gamos_ioulias_thwma (4) gamos_ioulias_thwma (5) gamos_ioulias_thwma (6) gamos_ioulias_thwma (7) gamos_ioulias_thwma (8) gamos_ioulias_thwma (9) gamos_ioulias_thwma (10) gamos_ioulias_thwma (11) gamos_ioulias_thwma (12) gamos_ioulias_thwma (13) gamos_ioulias_thwma (14) gamos_ioulias_thwma (15) gamos_ioulias_thwma (16)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer