Τον τίτλο «Best Coffee Chain, Southern Europe», -«Σημαντικότερη αλυσίδα καφέ στη νότια Ευρώπη»- διεκδικεί για φέτος ο «Γρηγόρης», του συμπατριώτη μας Βλάσση Γεωργάτου
Ο «Γρηγόρης» υποψήφιος στα European Coffee Awards 2016
e Gastronomie
25/10/2016 | 10:48

Τον τίτλο «Best Coffee Chain, Southern Europe», -«Σημαντικότερη αλυσίδα καφέ στη νότια Ευρώπη»- διεκδικεί για φέτος ο «Γρηγόρης», του συμπατριώτη μας Βλάσση Γεωργάτου, με την υποψηφιότητά του, στο σημαντικό για τον ευρωπαϊκό τομέα του καφέ, διαγωνισμό European Coffee Awards.

Πρόκειται για ένα θεσμό εννέα χρόνων, που προωθεί τις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη που διακρίνονται για τις άριστες πρακτικές τους και τις καινοτομίες που προβάλλουν στον κλάδο του καφέ, ενώ έχουν επιλεχθεί μετά από έρευνα και αξιολόγηση περισσότερων από 100 ειδικών στον συγκεκριμένο κλάδο.

Τα βραβεία διοργανώνονται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Allegra.

grhgorhs2

Νικητές των βραβείων ανακηρύσσονται οι εταιρείες που θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους από το κοινό και πιο συγκεκριμένα από στελέχη εταιρειών, καθώς έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή μέσω εταιρικού email.

Mπορείτε να στηρίξετε την υποψηφιότητα του “Γρηγόρη” εδώ: http://www.allegra-insight.co.uk/w/C7c

Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν σε ειδική τελετή, στις 21-23 Νοεμβρίου, στη Βουδαπέστη.

Ο Γρηγόρης με μακρόχρονη παρουσία στη αγορά και πείρα 44 ετών, σήμερα είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και 8η  σε ευρωπαϊκή κατάταξη, περιλαμβάνει πάνω από 300 σημεία σε όλο τον κόσμο και υποδέχεται 250.000 επισκέπτες καθημερινά.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer