Tο Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας προσκαλεί τις μητέρες να θηλάσουν τα μωρά τους δημόσια και ταυτόχρονα σε 50 πόλεις της Ελλάδας
Ο δημόσιος θηλασμός είναι τρόπος ζωής
Life
01/11/2015 | 10:50

Tο Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας προσκαλεί τις μητέρες να θηλάσουν τα μωρά τους δημόσια και ταυτόχρονα σε 50 πόλεις της Ελλάδας στις 11 π.μ. της Κυριακής 1ης Νοεμβρίου 2015, στο πλαίσιο της δράσης του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, που ξεκίνησε στη χώρα μας το 2010.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στον εορτασμό της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου), με στόχο την αφύπνιση της κοινωνίας για τα οφέλη του θηλασμού και τη στήριξη των νέων μητέρων που ξεκινούν να θηλάζουν τα μωρά τους. «Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει τη νέα μητέρα, όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού», αναφέρει το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας που διοργανώνει τη δράση.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer