Δήλωση και αναδίπλωση Σταύρου Κοντονή για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας
Ο Κοντονής έγινε Σταθάκης Νο 2 για τον ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική
20/11/2014 | 18:48

Η πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Κοντονή που κινήθηκε στην γραμμή του Γιώργου Σταθάκη σχετικά με την  εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, προκάλεσε νέο γύρο αναταραχής στην Κουμουνδούρου.

«Αν επείγει να βγει πρόεδρος της Δημοκρατίας ας βγει αρκεί να ξέρουμε ότι το Φεβρουάριο θα πάμε σε εκλογές» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο parapolitika.gr.

Η διάσταση που δόθηκε στη δήλωσή του ως «βόμβα» τον ανάγκασε λίγο αργότερα να επανέλθει με διευκρινίσεις.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρει:

«Η προσπάθεια να ερμηνευθεί η συνέντευξη μου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» ως «βόμβα» σε σχέση με τα όσα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της εκλογής του ΠτΔ και των εκλογών, με αναγκάζει να διευκρινίσω τα εξής:

Θεωρώ πως η προσφυγή στις κάλπες συνιστά αδήριτη ανάγκη, άμεσα συνδεδεμένη με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Επίσης, υποστηρίζω πως η παρούσα βουλή δεν διαθέτει τους απαιτούμενους συσχετισμούς για να το πετύχει. Αν η κυβέρνηση θεωρεί πως μπορεί να πιάσει τον απαιτούμενο αριθμό των 180 βουλευτών ας το επιχειρήσει, θα διαψευσθεί. Για τον ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα είναι σαφή: πρώτα εκλογές και μετά εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».

Πηγή: thetoc

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer