Είναι καθηγήτρια μπαλέτου και είναι η πρώτη του σχέση, μετά το διαζύγιο του
Ο Λάμπης Λιβιεράτος μιλάει για τη νέα του σύντροφο
Life
24/11/2015 | 11:46

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημερούδια» ήταν το πρωί της Δευτέρας, ο Λάμπης Λιβιεράτος, όπου μίλησε για τη νέα του σύντροφο, Βιολέτα. Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο του από την Εύη Αδάμ, ο Λάμπης Λιβιεράτος, μίλησε για τη σύντροφό του και το «παράδοξο» που ζει μαζί της. «Έχουμε να κάνουμε με ένα κορίτσι που εμφανίστηκε στη ζωή μου, πρόσφατα σχετικά, και ισχυρίζεται κάποια πράγμα, λίγο ”περίεργα” και ”παράδοξα”. Ισχυρίζεται ότι με αγαπάει, ότι νοιάζεται για εμένα, για αυτό που είμαι, ότι με θαυμάζει… Εγώ της είπα : ”Μην ανησυχείς! ” ‘Εχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς που την παρακολουθούν. Σε λίγο θα γίνει και αυτή φυσιολογική που θα βρίζει και θα κατηγορεί».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως η Βιολέτα είναι καθηγήτρια μπαλέτου και ότι είναι η πρώτη του σχέση, μετά το διαζύγιο του. «Είναι μία σχέση που θέλω να προφυλάξω. Κυρίως τα παιδιά μου θέλω να καταλάβουν. Γιατί τα παιδιά μου, δεν έχουν συναντήσει κάποια από τις περιπέτειες που μπορεί να είχα μετά από το διαζύγιο μου. Θεωρώ ότι μετά από τέσσερα χρόνια, μπορεί και λίγο περισσότερα με την διάσταση και τα λοιπά, δεν είναι εντελώς παράλογο αυτό που συνέβη», είπε ο τραγουδιστής.

Οι κόρες του είναι αυστηρές με τις συντρόφους του; «Συντρόφους δεν είχα ποτέ! Αυτά τα τέσσερα χρόνια! Κατά καιρούς τους έδειχνα καμία γυναίκα και τις ρώταγα: ”Πώς σου φαίνεται αυτή;”. ”Χάλια! Τι γούστο είναι αυτό που έχεις;”, μου λέγανε. Κράζανε συνέχεια!», απάντησε ο Λάμπης Λιβιεράτος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer