Ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Παπαναστασάτος είναι από χθες ο νέος Πρόεδρος στον ΟΚΑΠ του Δήμου Κεφαλλονιάς.
Ο Μάκης Παπαναστασάτος νέος πρόεδρος του ΟΚΑΠ
Πολιτική
28/04/2017 | 11:08

Ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Παπαναστασάτος είναι από χθες ο νέος Πρόεδρος στον ΟΚΑΠ του Δήμου Κεφαλλονιάς. Αυτό αποφασίσθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ενώ ο Μ. Παπαναστασάτος θα αντικαταστήσει τον Μ. Γάκη που πλέον είναι Αντιδήμαρχος Πυλάρου.

Σε σύντομη δήλωσή του ο νέος Πρόεδρος του ΟΚΑΠ τόνισε ότι θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο του προκατόχου του στον ΟΚΑΠ οργανισμό που επιτελεί τεράστιο έργο σε παιδιά και τρίτη ηλικία. Επεσήμανε ότι θα συνεργαστεί με το άριστο προσωπικό που διαθέτει και ζήτησε την βοήθεια του Δήμου να συνδράμει τον ΟΚΑΠ με τα απαραίτητα κονδύλια.

Ο Μ. Γάκης ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο να τα πάει καλύτερα και υπογράμμισε το σημαντικό έργο που γίνεται στον ΟΚΑΠ. Εξαντλούσαμε τα χρήματα και προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε και να λειτουργήσουμε όλες τις δομές πρόσθεσε ενώ ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την συνεργασία που είχαν.

Αντιπρόεδρος στον ΟΚΑΠ ορίστηκε ο Αντώνης Γεωργόπουλος ενώ ο Νίκος Παπαδάτος ορίστηκε τακτικό μέλος.

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer