Και τη φετινή χρονιά το τμήμα της Κωπηλασίας του ομίλου μας συμμετείχε στο «83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών, Νέων, Εφήβων και Νεανίδων»
Ο ΝΟΑ για τις “χάλκινες” Δρακάτου και Φραγκιά
Αθλητισμός
26/04/2017 | 11:51

Το Δ.Σ. του Ν.Ο. Αργοστολίου ανακοινώνει,  ότι και τη φετινή χρονιά  το τμήμα της Κωπηλασίας του ομίλου μας συμμετείχε στο «83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών , Νέων, Εφήβων και Νεανίδων» το οποίο διεξήχθη στο Σχινιά Μαραθώνας από τις 20 Απριλίου 2017 έως και 23 Απριλίου 2017.

Ο όμιλος μας έλαβε μέρος με 4 αθλητές και 2 αθλήτριες. Οι αγώνες διεξήχθησαν με ένταση ανέμων όχι όμως απαγορευτικό για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Οι αθλητές μας έκαναν  ικανοποιητική  εμφάνιση αποδεικνύοντας ότι με συστηματική προετοιμασία έχουν τη δυνατότητα να είναι κοντά στα μετάλλια.

Ο όμιλός μας με τη Δρακάτου Μαρία και τη Φραγκιά Ναταλία κατέλαβαν την Τρίτη Πανελλήνια Θέση στην κατηγορία Νεανίδων.

Οι υπόλοιποι αθλητές μας κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

Κατηγορία  Εφήβων – Νεανίδων :

5η Θέση στους τελικούς στη Δίκοπο : Αναγνωστάτος Εμμανουήλ και Μελισσαράτος Παναγής

5η Θέση στον τελικό  στην Τετράκοπο : Σιδέρης Ευάγγελος, Γασπαράτος Δαυίδ, Αναγνωστάτος Εμμανουήλ και Μελισσαράτος Παναγής.

6η Θέση στον τελικό στο μονό με τον Σιδέρη Ευάγγελο.

Κατηγορία Ανδρών Γυναικών :

4η Θέση στον τελικό στη Δίκοπο : Αναγνωστάτος Εμμανουήλ και Μελισσαράτος Παναγής

5η Θέση στον τελικό στην Τετράκοπο : Σιδέρης Ευάγγελος, Γασπαράτος Δαυίδ, Αναγνωστάτος Εμμανουήλ και Μελισσαράτος Παναγής.

3η Θέση στο μικρό τελικό ελαφρέων βαρών, 9η στην τελική κατάταξη στο μονό με τη Φραγκιά Ναταλία.

1η Θέση στο μικρό τελικό ελαφρέων βαρών  , 7η στην τελική κατάταξη στο μονό με τον Γασπαράτο Δαυίδ.

Το Δ.Σ. του ΝΟΑργοστολίου συγχαίρει όλους τους αθλητές-τριες  της αποστολής μας για την προσπάθειά τους και τους εύχεται  σε  επόμενους αγώνες να βελτιωθούν γιατί έχουν τη δυνατότητα για καλύτερες θέσεις.

Συγχαίρουμε επίσης τον προπονητή κ. Τσοπανίδη Γεώργιο για την προετοιμασία των αθλητών μας, καθώς και τους γονείς των αθλητών μας για την εμπιστοσύνη τους.

Τέλος στην αποστολή αυτή ήταν και ένας μικρός αθλητής μας ο Σπυριδάκης Θεόδωρος , ο οποίος είχε επιλεγεί για να συμμετέχει σε κοινόβιο τις ίδιες ημέρες του Πρωταθλήματος. Ελπίζουμε να αποκόμισε  εμπειρία και να του χρησιμεύσει στη βελτίωσή του. Το συμβούλιο του  ομίλου μας θα είναι πάντα κοντά του, όπως και στους υπόλοιπους αθλητές-τριες, έτσι ώστε να γίνει καλός αθλητής όπως τόσοι άλλοι αθλητές μας στο παρελθόν.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer