Συμμετείχαν 28 σύλλογοι με μεγάλο αριθμό αθλητών, με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.
Ο ΝΟΑ στη Β΄Φάση του 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας (κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων)
Υδάτινα Sports
30/07/2014 | 15:34

Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στην Β΄Φάση του 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα 25-27/07/2014.
Συμμετείχαν 28 σύλλογοι με μεγάλο αριθμό αθλητών, με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Όπως κάθε χρόνο , κλασικά , αναδείχθηκε πρώτος σύλλογος ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων. Εμείς με τις θέσεις που καταλάβαμε φτάσαμε στη 10η θέση της γενικής κατάταξης.
Η δική μας ομάδα αποτελείτο από 15 αθλητές – αθλήτριες με προπονητή τον κ. Γαβριηλίδη Παύλο και συνοδό τον Πρόεδρο κ. Νιφοράτο Λουκά.

Τα αποτελέσματα των Τελικών έχουν ως:

2η θέση (ασημένιο μετάλλιο) 4- (τετράκωπος Παίδων) με τους Κουστουμπάρδη Κλέαρχο – Κουστουμπάρδη Χρήστο, Μητρόπουλο Νικόλαο και – Γκαβό Μανώλη

4η θέση 2- (δίκωπος Κορασίδων) με τις Γαλιατσάτου Μαρίνα – Γρηγοροπούλου Άννα

4η θέση 1Χ (σκίφ Κορασίδων) με την Κουνάδη Μαρία

6η θέση 2- (δίκωπος Παίδων) με τους Φουρτούνα Γιώργο – Σιδέρη Βαγγέλη

Τα αποτελέσματα στο Μικρό Τελικό έχουν ως:

4η θέση 2Χ (διπλό σκίφ Κορασίδων) με τις Αραβαντινού Χρύσα – Βασιλάτου Κατερίνα

Οι αθλητές μας Βασιλάτος Γεράσιμος, Φουρτούνας Κωστής – Φαϊτάς Μιχάλης και Βανδώρος Αργύρης έφθασαν μέχρι και τους ημιτελικούς.
Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθειά τους , συγχαίρουμε και τον προπονητή τους για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας . Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συμπαραστάθηκαν οικονομικά και βοήθησαν στην μετακίνηση της αποστολής μας. Τέλος, συγχαίρουμε το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την πρώτη θέση αλλά και για τη λειτουργία του Κωπηλατικού Κέντρου στη Λίμνη Παμβώτιδα.

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη μας ικανοποίηση και υπερηφάνεια προσκλήθηκε σε κοινόβιο της κατηγορίας ανάπτυξης στα Γιαννιτσά από 29/07 έως 04/08/2014 ο αθλητής μας Μπούρας Γεράσιμος , ο οποίος μεταξύ των άλλων αθλητών μας κρίθηκε από την Υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας μας κα Γιαννιού, ως ταλαντούχος.
Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε κάποια στιγμή στην κωπηλατική του πορεία να προσκληθεί και σε κοινόβιο επιλογής αθλητών για την Εθνική Ομάδα.
Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία και τους προπονητές Ανάπτυξης και ευχαριστούμε τους γονείς του αθλητή μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον όμιλος μας και επέτρεψαν στο παιδί τους αυτό το μακρινό ταξίδι στα Γιαννιτσά.

 

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer