O χαρακτήρας μου, η ιδιότητά μου, αλλά και η αγάπη μου προς όλους τους αδελφούς Κεφαλλήνες και την ιδιαιτέρα Πατρίδα μας δεν μου επιτρέπουν να εμπλακώ εις αντεγκλήσεις και αντιδικίες
Ο π. Νικόλαος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Αδελφότητας Αθηνών
Κοινωνία
27/05/2015 | 18:18

Κηφισιά, 07/05/2015

Επιστολή Παραιτήσεως

π. Νικολάου Χαρτουλιάρη, Αρχιμανδρίτου

Προέδρου του Προσωρινού Δ.Σ. του Σωματείου με την επωνυμία

“Κεφαλληνιακή Αδελφότης Αθηνών”, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 280/2015 αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Αθηνών – Τμήμα Εκουσίας Δικαιοδοσίας.

 

Προς: Τα Αξιότιμα Μέλη της Προσωρινής Διοικήσεως

δια του Α’ Αντιπροέδρου αυτής κ. Σ. Αντύπα.

Αγαπητοί μου,

Όπως είναι γνωστό, τις τελευταίες ημέρες πληροφορηθήκαμε, όλοι εμείς, από ανακοινώσεις εις τα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως δια κάποιες αντικαταστατικές ενέργειες, αναφορικά με την Διοίκηση και την Λειτουργία  του Σωματείου με την επωνυμία “Κεφαλληνιακή Αδελφότης Αθηνών”, Διεύθυνση: Αγ. Κωνσταντίνου 4, Αθήνα.

Επειδή ο χαρακτήρας μου, η ιδιότητά μου πολλώ μάλλον ως κληρικού της Ορθοδόξου Εκκλησίας αλλά και η αγάπη μου προς όλους τους αδελφούς Κεφαλλήνες και την ιδιαιτέρα Πατρίδα μας δεν μου επιτρέπουν να εμπλακώ εις αντεγκλήσεις και αντιδικίες, θεωρώ υποχρέωσή μου να υποβάλλω την παραίτησή μου από την προσωρινή Διοίκηση του Σωματείου και να παρακαλέσω τα Μέλη αυτής να γίνει αποδεκτή.

Θεωρώ επίσης υποχρέωσή μου να παρακαλέσω τα Μέλη της Αδελφότητάς μας να στηρίξουν την νόμιμη Διοίκηση αυτής, όπως επίσης να ευχαριστήσω τα Μέλη του προσωρινού ΔΣ δια την μέχρι τώρα συνεργασίας μας, το πραγματικό τους ενδιαφέρον δια την πρόοδο του Σωματείου μας και το άνοιγμα του εις την Κεφαλληνιακή Κοινωνία καθώς και όλους τους συμπατριώτες μας Κεφαλλήνες, τις Αρχές του Τόπου και τα Μέσα Επικοινωνίας, οι οποίοι εστάθησαν καθ’ όλο το διάστημα αυτό αρωγοί εις το έργο μας και εστήριξαν τις προσπάθειές μας.

Τέλος, θα ήθελα να παρακαλέσω τα Μέλη της προσωρινής Διοίκησης του Σωματείου να επιμεληθούν δια την γνωστοποίηση της παραιτήσεώς μου προς τις αρμόδιες Εκκλησιαστικές, Δικαστικές και Πολιτικές Αρχές.

Μετ’ ευχών και αγάπης,

Ο μέχρι σήμερον Πρόεδρος του προσωρινού ΔΣ της Κεφαλληνιακής  Αδελφότητας Αθηνών,

Αρχμ. Νικόλαος Χαρτουλιάρης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer